ESTRENA

Torna el podcast "Kids" amb un nou nom: "Quin guirigall!"

Els influencers David Its Me i Farners Pei Hong continuen al capdavant del programa, que posarà el focus a entrevistar joves talents

Arriba el podcast "Quin guirigall!", per als més grans de l'X3
David Its Me i Farners Pei Hong presenten "Quin guirigall!"


El SX3 continua apostant per l'oferta sonora en podcast, i una de les novetats d'aquesta temporada és el redisseny del programa "Kids", per als més grans del SX3, que passa a dir-se "Quin guirigall!".

Els influencers David Its Me i la Farners Pei Hong continuen presentant el programa. La novetat principal és que en aquesta nova etapa posa el focus en entrevistes a joves talents. Passa pel programa sobretot gent creativa per descobrir, creadors de continguts sobretot en català, no necessàriament influencers, esportistes, cuiners, periodistes. "Quin guirigall!" està especialitzat en primeres entrevistes.

Arriba el podcast 'Quin guirigall!', per als més grans de l'X3
"Quin guirigall!" és un programa sobre els interessos de nois i noies del SX3. (CCMA)

"Quin guirigall" és una altra mostra de la voluntat del SX3 de reforçar el format podcast entre els seus continguts. Des de la renovació del canal, ara fa un any, se n'han posat en marxa diversos amb continguts i públics diferents: "Tell me un tale", "Superheroïnes de l'esport", o "Van fer història". Com la resta de podcasts, el nou programa estarà disponible al web i app del SX3.

Notícies relacionades