Activitats familiars

Propostes per a la castanyada amb el carnet de súper!

Et pots fer una selfie terrorífica o aprendre a fer cupcakes temàtics en família.

Cada vegada sou més famílies que celebreu el que s'anomena "castaween": menjar panellets i castanyes al mateix temps que els més petits es disfressen de monstres i personatges de terror. Ja sabeu que ens agraden les festes i perquè la vostra sigui completa us proposem dues superactivitats per fer amb el carnet de súper.

Fotos terrorífiques al Museu de Cera de Barcelona

Hi heu estat mai al Museu de Cera de Barcelona? Us podem assegurar que la visita us sorprendrà! Aprofiteu per anar-hi els dies 30 i 31 d'octubre perquè amb el tiquet de l'entrada podreu accedir al photocall més terrorífic i fer-vos fotos realment úniques. Aquí hi trobareu tota la informació.

 

Figures de "La guerra de les galàxies" al renovat Museu de Cera de Barcelona (EFE/Andreu Dalmau)

 

Cupcakes de Halloween

La Cookiteca és un taller-botiga de cuina de Barcelona que fa un munt de tallers familiars. Per aquesta castanyada ha preparat un taller familiar de dues hores per fer cupcakes Halloween. El taller inclou l'elaboració i enfornat de la massa, i una decoració terrorífica amb glaça i fondant. Al final, us podreu emportar per berenar els vostres cupcakes!

L'aforament és limitat i s'ha de reservar. Els súpers tenen entrada gratuïta però sempre han d'anar acompanyats d'un adult. Aquí teniu tota la informació pràctica.

 

Alguns dels cupcakes que es poden fer al taller familiar de la Cookiteca

 

Concursos de Halloween

Amb el carnet de súper també podeu participar en dos concursos relacionats amb Halloween.

D'una banda, podeu participar en el "Concurs de llibres de Halloween", en què podreu guanyar un lot de 7 llibres en català d'aquesta temàtica, i també podreu provar sort amb el concurs "Ja és Halloween" per mirar de guanyar l'esdeveniment familiar diürn més terrorífic d'aquesta tardor "Spooky Halloween" a Catalunya en Miniatura, amb aranyes, monstres, bruixes, carbasses i molt més.

 

Sense sortir de casa

I si per qualsevol circumstància no podeu sortir de casa, aquí van dues activitats molt divertides per fer en família:

- Podeu buidar una carbassa per decorar-la i amb el seu contingut fer una crema de carbassa boníssima. Aquí teniu la recepta del "Manduka!".

- I si us agrada cantar i ballar, què tal una sessió de karaoke? Podeu aprendre amb el "Rat Rank" el trap de la castanyera.

 

 

I recordeu que fem una programació molt especial de castanyada!

Bon profit de panellets i castanyes!