Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Especial Castanyada

En aquest especial, es podrà conèixer els alumnes de l'escola El Miracle de Tarragona, que aniran a la platja per celebrar la seva particular castanyada, com a part d'un seguit d'activitats que es fan fora de l'aula. El programa també acompanyarà un grup de nens i nenes en la seva visita a un cementiri de Barcelona, on aprendran quin és el significat de la diada de Tots Sants en relació amb el record dels difunts.

Així mateix, s'ensenyarà com fer panellets a casa, d'una manera ben fàcil, segura i "confinada", es descobrirà quines van ser les autèntiques bruixes que van viure a Catalunya, amb un expert que parlarà del seu context històric.

El programa també debatrà entre castanyada i Halloween, i Miquel Piris, amb el seu personatge youtuber, intentarà posar fi d'una vegada a la disputa: totes dues tradicions procedeixen, en definitiva, del mateix origen: la celebració medieval del dia de Tots Sants.


I, per acabar, el programa tindrà un tancament musical molt especial, protagonitzat pels mateixos infokaires que han enviat els seus vídeos per mostrar com s'han disfressat, com han cuinat o com han decorat les seves habitacions per celebrar la festa.