QUÈ FEM PER SANT JORDI?

Superbiblioteca, concursos i molt més per Sant Jordi!

Recomanacions, concursos, llibres i programació especial del SX3

Superbiblioteca
Fomentem la vocació lectora

Arriba Sant Jordi i al SX3 ho tenim tot a punt!   

A la Superbiblioteca del SX3 hi trobareu totes les novetats editorials infantils i juvenils en català classificades per edats perquè pugueu triar el llibre més adient per Sant Jordi. Una selecció feta de la mà de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i d'IBByCAT, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.  

Volem fomentar la vocació lectora dels nens i nenes i us hem preparat uns consells i recomanacions de com despertar l'estima per la lectura en els petits de casa. Algunes cares conegudes que ben segur coneixeu, ens presentaran els seus llibres preferits. Els trobareu a les xarxes socials del SX3 amb l'etiqueta #SuperBibliotecaSX3. 

Al SX3 també podeu participar en dos concursos on podeu guanyar lots de llibres en català! Un concurs S3 orientat als més petits de la casa i un concurs X3 enfocat a nens i nenes a partir de 7 anys. Hi haurà 50 guanyadors de cada concurs, és a dir, repartirem 100 lots de llibres! Teniu temps fins al 23 d'abril.  

 

A més, el SX3 s'omple de programació especial aquests dies per celebrar la Diada. A l'S3 digital ja hi podeu veure l'"Excursió de Sant Jordi" del Titó i en JohnC,  i tres nous capítols d'"Una mà de contes", vinculats als guanyadors dels Jocs Florals 2022: "Galetes ensucrades", "L'abella de la magrana" i "Volem la pau". Aquests capítols s'emetran diumenge, 23 d'abril, per la TDT. A l'X3 hi haurà un "InfoK" especial el dijous, 20 d'abril a les 19.30, i el dia 23 hi trobareu un "Canal Beta" a les 9.10, la reemissió de l'"InfoK" l'especial les 10.00 i al vespre, a les 20.20, el "Ràndom" farà un recull amb tots els moments de la setmana de Sant Jordi. 

I recordeu que els fans del Titó podeu aconseguir el llibre "Les excursions d'en Titó" o, si ho preferiu, el "Manduka fina" de la Paula Alós.

Bon Sant Jordi!