QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Endinsa't en la cultura de la manera més interactiva

Descobreix totes les possibilitats que et dona el carnet del SX3 per viure experiències virtuals a Barcelona

"Symphony", al CaixaForum Barcelona
"Symphony", al CaixaForum Barcelona

El carnet del SX3 us obre les portes a diverses experiències virtuals i interactives a Barcelona. Descobriu la música, l'arquitectura, l'art digital i el cinema en família, i amb formats innovadors!

Les activitats que us proposem relacionen la cultura amb el món de l'audiovisual i les tecnologies. G Experiència és la manera de conèixer l'obra de Gaudí a través de les noves tecnologies. També podeu optar per "Symphony", al CaixaForum Barcelona, on fareu un viatge a través de les emocions i la música, amb una experiència immersiva amb unes ulleres de realitat virtual.

Si visiteu l'exposició Digital Impact, al Disseny Hub Barcelona, us envoltareu de formes, llums i colors per experimentar una fusió entre art i tecnologia. Es tracta de l'exposició d'art i disseny digital més gran de Barcelona i us obrirà els ulls a un nou món revolucionari. Es pot visitar gratis amb el carnet fins al 28 d'agost.

Amb els més petitons també podeu endinsar-vos en el món del cinema en família amb l'activitat "Petits cinèfils", al CaixaForum Barcelona. Consulteu-ne la programació a la web, ja que teniu l'oportunitat de veure-hi una variada selecció de pel·lícules. I si preferiu el teatre, podeu gaudir dels espectacles familiars a la Sala Ars Teatre.

I recordeu que podeu consultar totes les activitats gratuïtes amb el carnet a la web del SX3!
Notícies relacionades
anar a la dreta
anar a l'esquerra