QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Aventura a la natura amb el carnet!

Circuits als arbres, barranquisme, vies ferrades, bicicleta i excursions a peu per no parar quiets

Nens al parc d'aventura Anigami
Nens al parc d'aventura Anigami

Us agraden les activitats d'aventura i a l'aire lliure? Si la resposta és sí, aprofiteu els avantatges que us dona el carnet del SX3! Visiteu el parc d'aventura Anigami, a l'Esquirol, on petits i grans podreu gaudir de circuits, rocòdrom, tirolines, gimcanes i moltes propostes més, gratis amb el carnet.

A més, si feu anys a l'agost rebreu les vostres invitacions d'aniversari per anar al Cim d'Àligues, un centre especialitzat en aus rapinyaires on gaudireu del vol de mussols, falcons i voltors, entre d'altres. O al parc d'aventura Activ Natura, a Santa Susanna, on podreu fer futbol, golf, punteria amb làser o circuits als arbres.

Si us agrada l'aigua, podeu fer barranquisme a Vallcebre, o dues rutes a Queralbs i Albanyà. I si sou d'enfilar-vos a les roques, podeu iniciar-vos en l'escalada fent una via ferrada. Amb el carnet podeu anar al Berguedà o al Ripollès.

Ruta en bicicleta elèctrica a l'Anoia
Ruta en bicicleta elèctrica a l'Anoia

Si sou dels que us agrada moure-us sobre rodes, pugeu a la bicicleta i descobriu els paisatges de l'Anoia, la Garrotxa i el delta de l'Ebre. Ara bé, si preferiu tocar de peus a terra podeu optar per alguna de les altres activitats per sortir a caminar: convertiu-vos en uns experts de l'orientació amb els circuits que podreu fer a Olot i a Prats i Sansor, on també podeu fer senderisme, igual que a Andorra i a Terrassa.

Tot això ho podeu fer gratis amb el carnet del SX3! A més, podeu consultar la nostra web i descobrir totes les activitats que hi ha per fer amb el carnet. En teniu un munt per viure experiències de tot tipus.