TOT UN MÓN A LES TEVES MANS

Tot l'ecosistema de producte digital del nou SX3, que inclou: Televisors connectats, assistents de veu, app per mòbils i tauletes i una web responsiva.

Tot un món de sèries i programes

A les diferents plataformes digitals del SX3 trobaràs tots els teus programes i sèries preferits! Hi descobriràs concursos, programes informatius, musicals, de divulgació, d'humor o pel·lícules per mirar en família. Tot aquest contingut està disponible al web del SX3. També a la televisió connectada, només heu d'obrir l'APP SX3 per a smart tv, o bé utilitzar el botó vermell si tens HBbtv. I si et vols emportar el SX3 a tot arreu, descarrega't l'APP SX3 per a dispositius mòbils

També trobaràs molts dels nostres programes i sèries al YouTube del SX3.

Tot un món de música i pòdcasts

El SX3 no només són programes de vídeo, també en trobaràs que només seran d'àudio: són els pòdcasts del SX3. Hi pots aprendre història, escoltar contes en català i en anglès, meditar i trobar respostes a un munt de preguntes. Escolta'ls al cotxe, a casa, en família o en solitari.

I si el que busques és música per a quan viatges o per quan vols ballar a casa o en una festa d'aniversari, no et perdis les playlists de música per a petits i grans. Les trobaràs a totes les plataformes habituals.

Tot un món en comunitat

Dibuixa, escriu i juga. Comparteix amb altres súpers els teus interessos i les teves idees. Participa en un munt de reptes i explica'ns el que vulguis. Volem crear una gran comunitat i volem que t'hi apuntis! Us podeu comunicar amb nosaltres via web SX3 i, els més grans, per TikTok.

I també volem fer comunitat de famílies a Instagram amb propostes d'activitats, per compartir experiències i per saber què us interessa. I, si sou mestres, seguiu-nos a Telegram, on trobareu continguts que podreu fer servir a l'aula.

Tot un món d'experiències al carnet virtual

Ja pots dur el teu carnet de súper al mòbil! Descarrega't l'APP SX3 o entra a la web i associa-hi el teu carnet.

Podràs participar en un munt de reptes i concursos i gaudir d'experiències personalitzades i exclusives per a tu! A més, amb el teu carnet pots fer un munt d'activitats gratuïtes!

Tot un món de jocs

Al web del SX3 tens un munt de jocs per passar una bona estona! Hi pots jugar de manera individual, en parella o, fins i tot, en família! Els jocs posen a prova les teves habilitats!

I descobreix també què saps de l'actualitat, a quin personatge de ficció t'assembles o quina paraula s'amaga darrere d'una imatge!

Tot un món per a les famílies

Volem acompanyar les famílies en la seva tasca d'educar i també oferir-los moments d'oci amb els seus fills. A la web del SX3 trobareu articles que us poden ajudar a entendre alguns dels comportaments dels vostres fills o resoldre alguns dubtes. També recomanacions de llibres, manualitats o algunes propostes de programes i sèries per veure junts.

I si el que busqueu són activitats per fer en família, no us perdeu les experiències que us proposem! Des d'entrades per anar al teatre o a parcs d'atraccions, fins a caps de setmana en allotjaments rurals.

Anar al contingut