TOT UN MÓN A LES TEVES MANS

Tot l'ecosistema de producte digital del nou SX3, que inclou: Televisors connectats, assistents de veu, app per mòbils i tauletes i una web responsiva.

Tot un món de sèries i programes

Al web del SX3 trobaràs tots els teus programes i les sèries preferides! Si a casa el que utilitzeu és la televisió connectada, obre l’APP SX3 per a smart tv, o bé utilitza el botó vermell si tens HBbtv. I si ets fora, només cal que et descarreguis l’APP SX3 per a dispositius mòbils.

També trobaràs contingut dels dos mons a YouTube: amb un canal centrat en els més petits, i un altre per als més grans.

Tot un món de música i podcasts

A l’hora del pati, en una festa d’aniversari o berenant a casa. Són tres moments on pots posar una playlist de música per cantar i ballar sense descans.

Descobreix les playlist de l’S3 i de l’X3, disponibles a totes les plataformes musicals habituals

I si quan vas en cotxe o abans d’anar a dormir, vols que t’expliquin un conte, t’hem preparat un bon grapat d’històries que podràs escoltar des de les plataformes habituals de podcasts.

Tot un món en comunitat

Dibuixa, escriu i juga. Comparteix amb altres nois i noies els teus interessos. Participa en un munt de reptes i explica’ns tot el que vulguis. Volem crear una gran comunitat i volem que t’hi apuntis!

Entra a la teva Zona de l’S3 o de l’X3! I, en el cas dels més grans, també podeu seguir-nos a l’Instagram i el TikTok de l’X3. Continguts exclusius, enquestes, jocs... tot un món interactiu t’hi espera!

Tot un món d’experiències amb el carnet virtual

Ja pots dur el teu carnet S3 o X3 al mòbil! Descarrega’t l’APP SX3 o entra a la web i associa-hi el teu carnet.

Podràs participar en un munt de reptes i concursos i gaudir d’experiències personalitzades i exclusives per a tu! A més, amb el teu carnet pots fer un munt d’activitats gratuïtes!

Tot un món de jocs

Al web del SX3 disposes d’un munt de jocs per passar un bona estona! Pots jugar de manera individual, en parella o, fins i tot, en família! Els jocs posen a prova les teves habilitats!

I descobreix també què saps de l’actualitat, a quin personatge de ficció t’assembles o quina paraula s’amaga darrere d’una imatge!

Tot un món per a famílies i escola

Volem acompanyar les famílies i els mestres en la tasca d’educar. Al web SX3 disposareu d’un espai amb recursos, que us ajudaran a entendre alguns comportaments o us resoldran alguns dubtes. També hi trobareu idees per passar un dia de pluja o per trobar un bon llibre.

I si el que voleu és viure experiències en família, no us perdeu cap de les activitats que us proposem!

Anar al contingut