MANDUKA FAMILY

Top 3 secrets del "Manduka family" que no sabies

Descobreix els racons de la nova proposta del SX3

Si t'agrada el "Manduka family" segur que voldràs saber com són les gravacions del programa. I els participants? Què fa la Paula durant els rodatges?

Descobreix tots els secrets de la nova proposta del SX3!

Els enregistraments

El mes de juliol, època de vacances escolars, es va destinar a l'enregistrament dels programes. Una jornada de gravació durava, aproximadament, unes tres hores, que comptaven amb descansos que la Paula aprofitava per parlar amb l'equip, mirar el mòbil, fer-se fotos... però, sobretot, per menjar tot el que li passava per davant!

Les jaquetes de la xef

A cada temporada del "Manduka", la Paula estrena entre tres i cinc jaquetes noves, totes elles úniques i pensades per la Tània, la dissenyadora de vestuari, que cada any en crea deu, de les quals s'acaben triant les definitives.

Com a curiositat, la Paula està encantada amb totes elles excepte amb una que és texana, de la primera temporada, que ha portat només en dues o tres ocasions dels 78 programes que té el "Manduka"! Al "Family", però, la veurem amb una jaqueta amb tocs texans que, en canvi, li agrada molt.

Els participants

Són moltes les famílies que, arribades d'arreu de Catalunya, participen en el "Manduka family". Sabeu que algunes per casualitat es coneixien i ho descobrien quan es trobaven al plató?

El "Manduka family" compta amb contingut extra. Si no te'l vols perdre, no oblidis fer un repàs per les xarxes socials i les plataformes digitals del SX3!