Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC2 - Episodi 2

En Martin està preocupat pel que li va passar amb la veu la nit que es va voler presentar a la Delia. Però en Petter continua convençut que han de seguir amb el canal amorós d'internet i decideixen documentar la història d'amor del Martin i la Delia.
En Martin prova d'acostar-s'hi un cop més a l'escola, però, tan bon punt comença a parlar amb ella, la veu li torna a canviar. Avergonyit, fuig mentre els companys se'n riuen.
El doctor Wangel descobreix que el problema d'en Martin és que els sentiments que té per la Delia s'han convertit en un nus a les cordes vocals. I només hi ha una solució per desfer-lo: que la Delia s'enamori d'ell. I per aconseguir-ho, en Petter convenç en Martin d'investigar la Delia per conèixer-la millor.
Però alguna cosa sortirà prou malament perquè en Martin s'hagi d'acabar disculpant davant la Delia i la seva família. És possible que la història d'amor s'hagi acabat abans de començar?