Estrena!

SX3 amplia la seva oferta de pòdcasts infantils amb nous continguts

"Som com som", "10 minuts de pati" i "My big first story" són els tres nous pòdcasts que trobaràs a la plataforma digital 3Cat

Imatge Pòdcast Som com som

La plataforma digital 3Cat, que inclou el contingut infantil del SX3, ha estrenat tres nous pòdcasts: "Som com som", "10 minuts de pati" i "My big first story". Aquestes sèries se sumen a la llista creixent de pòdcasts infantils disponibles a la plataforma, ampliant així l'oferta de contingut educatiu i d'entreteniment per als més petits.

 

"Som com som"

Una sèrie de pòdcasts que segueixen l'Ada, una nena de 8 anys molt tímida. A través de la pintura, l'Ada troba una manera de comunicar-se i expressar les seves emocions. El pòdcast explora diferents personalitats, comportaments i professions, fent servir les experiències de l'Ada com a fil conductor.

 

Imatge My big first story
 

"My big first story"

A My first big story expliquem les grans novel·les i històries clàssiques de la literatura infantil i juvenil de tots els temps, en anglès i pels nens i nenes més petits de la casa.

 

Imatge 10 minuts de pati
 

"10 minuts de pati"

Meditació per als més petits i alegres de la casa; ensenyem a utilitzar aquesta eina d'una manera fàcil. L'objectiu és que els nens aprenguin a incorporar la meditació en el seu dia a dia perquè els ajudi a entendre i a gestionar més bé les emocions i els successos de la vida.

 

Els pòdcasts infantils del SX3

 

Més enllà d'aquests tres nous programes, al web del SX3 o a la plataforma 3Cat també s'hi poden trobar pòdcasts com "Superheroïnes de l'esport",centrat en l'esport femení, o d'altres pòdcasts educatius del SuperCampus,  com el "Van fer història", "365 Per què?" o l'"Em dic Goa".