ESTRENA

S'estrena el llibre "Canvis", basat en el programa d'educació sexual i afectiva del SX3

La nova publicació és un viatge per la pubertat explicat d'una manera entenedora i entretinguda per als infants

Una imatge de la presentació

"Quan ve la regla? Quan surt el pèl? Com canvien els genitals? Què és la intimitat? Obriu bé els ulls, pareu atenció i prepareu-vos per parlar de la vostra pubertat, perquè... venen canvis!

Aquests són els continguts que presenta el llibre "Canvis", que s'ha estrenat aquest 27 de maig a la Casa del Llibre de Barcelona.

Està basat en el programa del SX3 en què l'educadora Marta Pujol respon als grans dubtes sobre la pubertat. Tot es fa a partir de les preguntes de nens i nenes d'arreu de Catalunya, per descobrir què passa al cos i amb les emocions quan els infants es fan grans.

El programa el condueix Marta Pujol, al costat de José Núñez, en Jous

El llibre, de 80 pàgines, amb les il·lustracions de Rut Bisbe i publicat per l'editorial Bindi Books, ja es pot trobar a la Botiga de 3Cat i als punts de venda habituals.

"Canvis" és una producció de 3Cat amb la col·laboració de CreaCiència, que es pot veure a les plataformes del SX3 i 3Cat. El programa, a més, amplia la informació a les xarxes socials per acompanyar famílies i mestres en l'educació afectiva i sexual sense tabús.