Participa en els VIII Jocs Florals Escolars 2021

El teu conte es pot convertir en un capítol d'"Una mà de contes" participant en la categoria de conte audiovisual il·lustrat dels VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya

 El teu conte es pot convertir en un capítol d'Una mà de contes participant en la categoria conte audiovisual il·lustrat dels VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya. Si vols saber com, consulta les bases del concurs. I si et vols inspirar pots veure els contes seleccionats i adaptats  d'altres edicions a la Col·lecció Contes de Jocs Florals.

Entre tots fem Una mà de contes. La imaginació és a les teves mans!

 

Col·lecció Contes de Jocs Florals

 

Si has decidit participar aquí tens alguns consells

1. Abans de començar, et recomanem que t'inspiris en la gran quantitat de contes que trobaràs al programa. Especialment els de la col·lecció Contes de Jocs Florals

2. Ara que ja t'has inspirat, és un bon moment per pensar en el tema que t'agradaria tractar en el teu conte.                                        

3. Si tens el tema, pots començar a treballar el guió: quins personatges poden aparèixer, en quin lloc, en quina època, que fan... ?

4. Mentrestant, també pots pensar com enregistraràs i editaràs les imatges, el so, la veu... I quins materials faràs servir.

5. I quins materials i tècniques faràs servir.

6. Ara que tens una idea del guió, el tema, la tècnica, el dispositiu per enregistrar i editar... es l'hora de planificar be la feina: quant, com i qui farà cada feina

7. Ah ! molt important: tot això s'ha de fer en equip, amb esperit de col·laboració i sobre tot d'aprendre dels companys.

 

 

I recorda, si al final no surt com havies pensat en un principi, no us preocupeu. Segur que pel camí heu aprés coses noves. I pot ser surt millor i tot del que havíeu imaginat.