El dimecres 5 de gener

Paula Alós i la periodista de TV3 Mari Pau Huguet presentaran "Nit de Reis".

El David It's Me serà l'encarregat de seguir la cavalcada dels Reis d'Orient des de la ciutat de Barcelona.

La tarda del 5 de gener és, segurament, una de les més especials de tot l'any. És el moment en què els tres Reis d'Orient es passegen pels carrers de la nostra ciutat o poble. Potser aprofites aquest moment per entregar-los la carta o per saludar-los o, simplement, per recollir alguns caramels dels que llencen.

Enguany, la pandèmia de la covid-19 torna a alterar una mica aquesta tarda tan especial i potser no pots sortir al carrer perquè estàs confinat. O potser algun problema de salut t'impedeix poder saludar els Reis com altres anys. No pateixis, ho tenim tot preparat perquè no et perdis una tarda tan especial!

 

A partir de les 7 del vespre, Paula Alós i la periodista de TV3 Mari Pau Huguet presentaran un programa especial on hi haurà un munt de sorpreses! Si hi ha la Paula, ja t'assegurem que la cuina apareixerà en algun moment, però també ens han explicat que hi haurà música i que un superexpert ens donarà resposta a totes les preguntes que us estem fent sobre tradicions relacionades amb la cavalcada.

 

I el més important! Veuràs l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona i com es passegen pels carrers de la ciutat. En David It's Me serà l'encarregat d'explicar tots els detalls de la cavalcada i de parlar amb els súpers que hagin pogut anar a veure-la.

 

Per tant, súper, només cal que et posis una alarma a les set del vespre i et plantis davant una pantalla per seguir, en directe "Nit de Reis"!

 

Ah, i quan s'acabi, a sopar i a dormir de seguida. I sense despertar-se a la nit!