De dilluns a divendres, a les 19.35, i els dissabtes, a les 17.00

"Jo, Elvis Riboldi", arriba al Super3

Les aventures i desventures d'aquest noi s'estrenaran a més de 130 canals de televisió

Elvis Riboldi
Elvis Riboldi

Si algun cop heu pensat que el vostre fill o filla "val per tres", quan veieu aquesta sèrie, pensareu que l'Elvis Riboldi val per 4... o més. I no és estrany, perquè aquest personatge va néixer de la imaginació d'un il·lustrador, l'Òscar Julve, i de Bodo Bidari, nom que fan servir conjuntament tres guionistes: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera.

Primer van escriure i van dibuixar els 11 llibres amb què l'Elvis va ser conegut en un munt de països, i l'any 2014 ja van començar a buscar finançament per fer la sèrie. Després d'aconseguir els diners i superar els entrebancs que ha portat la pandèmia, aquest any s'estrena, per fi, "Jo, Elvis Riboldi" a les pantalles de 130 canals d'Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa... i algun dia també arribarà a Oceania.

Aquesta "sitcom" de dibuixos animats, té un protagonista, creatiu, impulsiu, desastre i mooooolt actiu, que, a més a més, viu una vida quotidiana "passada de voltes". Per exemple: la mestra de l'Elvis és una destructora d'autoestima, però els seus alumnes són sorprenentment resilients, una família de vampirs viuen integrats al veïnat i un personatge "corre" agafat als seus guardaespatlles que són els que corren de debò.

L'Elvis té la gran sort de tenir uns amics incondicionals, especialment el Boris, que és superdotat, i l'Emma. Però, si hi ha una cosa a destacar, és que els pares de l'Elvis l'estimen molt.

Aquesta sèrie té 52 capítols que podreu veure a la tele cada dia, de dilluns a divendres, a les 19.30. També els trobareu a la nostra web, a l'aplicació per a mòbils i tauletes del Super3, a l'Hbbtv i a les aplicacions per a televisions digitals. Hi han treballat 10 guionistes, 15 artistes plàstics i altres professionals que han fet que "Jo, Elvis Riboldi" aconsegueixi que infants i també adults somriguin i, fins i tot riguin. No us la perdeu!!