Per a X3 

Inazuma Eleven, una sèrie sobre la passió pel futbol

És un dels animes esportius de més èxit

"Inazuma Eleven", una de les estrenes del nou X3

Aquesta sèrie explica la història dels membres de l'equip de futbol de l'Institut Raimon, que somien guanyar el Campionat Nacional i estan capitanejats per en Mark Evans. Per assolir el seu somni hauran de vèncer els millors equips del país, entre els quals hi ha l'equip d'en Jude Sharp, la Royal Academy, que ja ha guanyat el torneig en diverses ocasions. Tot i que al principi estan desmotivats perquè només tenen set jugadors, en Mark aconsegueix que l'Axel Blaze, un jugador excel·lent, se'ls uneixi. A partir d'aquí, basaran el seu entrenament en el quadern de supertècniques de l'avi d'en Mark. 

"Inazuma Eleven" és una sèrie recomanada per a la franja X3, els més grans del SX3. Pot interessar a qualsevol nen o nena, i encara més si tenen passió per l'esport. Es tracta d'un anime japonès estrenat el 2008 per Tokyo TV i produït per Level 5.  

 

La popularitat de la sèrie ha anat creixent pel seu estil d'animació i per la presència de grans tècniques futbolístiques dignes de la ciència-ficció i amb molta fantasia. Es diu que "Inazuma Eleven" és una barreja entre dues sèries mítiques: "Oliver i Benji" i "Bola de Drac". Les històries d'"Inazuma Eleven" aporten valors com l'amistat, el treball en equip, l'esperit de superació o la passió per l'esport. 
El personatge principal de la sèrie és en Mark Evens, porter i capità de l'equip. És un nen entusiasta i alegre, que sempre juga entregant-se al màxim i no es rendeix mai. La passió pel futbol li ve del seu avi. També és un personatge destacat de la sèrie l'Axel Blaze, que un dia va haver de deixar el futbol. Al cap d'un temps decideix que tornarà a jugar i es converteix en el davanter de l'equip. És intel·ligent, efectiu i amb una gran humanitat i comprensió respecte als seus companys. També hi ha en Jude Sharp, que juga a la Royal Academy, l'equip rival. 

Inazuma Eleven, una de les estrenes del nou X3

 
La sèrie "Inazuma Eleven" es basa en els videojocs que tenen el mateix nom i que van aconseguir un gran èxit, amb més de vuit milions de còpies venudes a tot el món, el 2016.