Fem una mà de contes

El teu conte es pot convertir en un capítol de "Una mà de contes" participant en la categoria "conte audiovisual il·lustrat" de la setena edició dels Jocs Florals Escolars de Catalunya. No és tan difícil com creus i l'experiència, de ben segur, paga molt la pena! Si vols saber com, consulta les bases i si et vols inspirar pots veure els capítols de "Una mà de contes" adaptats dels guanyadors i finalistes d'altres edicions. 

Si has decidit participar-hi, aquí tens alguns aspectes que has de tenir en compte:

1. Abans de començar, et recomanem que t'inspiris en la gran quantitat de contes que trobaràs al programa. L'art t'espera!

2. Després també pots veure com han treballat altres escoles que han fet contes en altres edicions dels Jocs Florals i també que han participat amb el programa amb altres iniciatives.

3. Ara que ja t'has inspirat, és un bon moment per pensar en el tema que t'agradaria tractar en el teu conte.

4. Si tens el tema, pots començar a treballar el guió: quins personatges poden aparèixer, en quin entorn, en quina època,...

5. Mentrestant, també pots pensar com serà la gravació del programa i quins materials necessitaràs. En aquesta imatge pots veure el dispositiu que es va muntar a l'escola Pere Vila per fer la gravació del conte "En Bao i els seus amics", guanyadors de la primera edició dels Jocs Florals.

6. I quina tècnica artística utilitzaràs per fer el conte? És un bon moment per pensar-hi i començar a treballar.

7. Ara que tens la idea, la tècnica i el dispositiu planificats, toca distribuir tasques entre els companys i fer feina.

 

Entre tots fem Una mà de contes. La imaginació és a les teves mans.