Estrena del conte "Mesela i Naïm", Jocs Florals 2017

El conte guanyador de la passada edició dels Jocs Florals Escolars, categoria conte il·lustrat, ha estat presentat en públic pels seus autors, els alumnes de l'IE Daniel Magrané de Jesús, al Baix Ebre

Estrena del conte "Mesela i Naïm", Jocs Florals 2017
Un moment del conte "Mesela i Naïm"


Davant els alumnes i companys del mateix col·legi, pares i familiars, autoritats i professorat, els autors del conte Mesela i Naïm van explicar tot el procés de treball que els ha portat a la producció d'aquest nou capítol d'Una mà de contes. Si us voleu fer una idea podeu visitar l'espai del nostre web contes entrellaçats clicant el text i animar-vos a participar a la pròxima edició del Jocs Florals Escolar.
 


Després de posar en relleu la necessitat d'entendre a les persones que pateixen persecució i injustícies i de la importància de treballar en equip, es va projectar el conte i tots els components del grup van cantar una cançó. El proper objectiu: fer arribar el conte als nens que es troben en els camps de refugiats de Grècia. Un taller amb l'ONG Provocant la Pau que ajuda a aquests nens, va inspirar aquesta història que esperem que gaudiu.

 
 
Per veure el conte Mesela i Naïm