EXPERIÈNCIA FAMILIAR

Els Beta a l'Embotona't!

Un dia solidari a Barcelona: els Beta van cantar les seves cançons en el marc d'un festival inclusiu

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Els Beta van viure una jornada plena de música i arts escèniques al festival inclusiu Embotona't al Poble Espanyol de Barcelona

Els Beta van col·laborar en aquest esdeveniment solidari on, en altres ocasions, ja havien participat personatges tan estimats com el Mic. Va ser una nova oportunitat per gaudir amb tota la família i que va tenir lloc dissabte 8 de juny.

A banda de diversos concerts com els de Reggae per Xics o Sara Roy, el públic va gaudir amb la màgia amb el Mag Lari, tallers, cinema, il·lustració o gegants. 

Amb cada entrada, es va col·laborar amb la Fundació Aspasim, una entitat dedicada a treballar amb persones amb discapacitat intel·lectual greu, per donar-los suport i ajudar-los a trobar oportunitats per a un futur millor.

La Lola, la Kai, el Grau i el Jan, juntament amb la resta d'infants van crear moments inoblidables en un dia màgic amb la diversitat com a protagonista.

Vídeos relacionats
anar a la dreta
anar a l'esquerra