El Titó i els Beta participen al "Posa't la gorra"

La iniciativa solidària va omplir de súpers el Poble Espanyol

Els Beta i el Titó del SX3 van actuar diumenge 3 desembre al Poble Espanyol, per recordar que encara hi ha diferents tipus de càncers que afecten nens i adolescents, en el marc de la iniciativa solidària "Posa't la gorra".

Centenars de nens i nenes i les seves famílies van matinar per anar fins a Montjuïc i ballar amb les cançons i coreografies dels Beta o trobar-se amb el Titó i el John C, que també van signar gorres, entre cares d'emoció dels súpers més petits. El SX3 s'ha posat la gorra i ha volgut, d'aquesta manera, contribuir un any més a la visualització del càncer infantil. 

"Posa't la gorra" és una activitat organitzada per l'AFANOC, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, que pretén sensibilitzar la societat així com donar a conèixer el càncer infantil amb el doble objectiu de "normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic". "El dia que ens posem la gorra volem ser iguals als seus ulls", especifica l'associació. 

La iniciativa solidària, presentada per Elisenda Pineda i Lildami, també va comptar amb actuacions de concursants de la segona edició del programa Eufòria i del grup Gertrudis per tancar una jornada festiva i plena d'emocions.