Estrena

El SX3 estrena "Conde&Fonde", un programa per entendre millor el món animal

L'Adrián Conde i el Pere Fondevila ens ensenyaran un munt de coses amb un to proper i divertit

Al SX3 estrenem aquest dijous "Conde i Fonde", un nou programa que ens permetrà entendre millor el món animal. Amb l'Adrián Conde aprendrem un munt de coses sobre gats i gossos, i com cuidar-los, i amb el Pere Fondevila descobrirem la fauna salvatge de Catalunya. Tot plegat amb un to humorístic, amè i proper.

El Conde i el Fonde són els dos presentadors del programa i comparteixen pis, tot i que mai no es poden trobar perquè el Fonde està sempre d'expedició salvant espècies salvatges.

Els dos protagonistes

L'Adrán Conde, "Conde", té la missió d'educar a tot propietari de com conviure i cobrir les necessitats de la seva "família no humana". És veterinari, especialitzat en gats i gossos, i ha publicat diversos llibres sobre la importància de tenir la millor cura possible dels nostres animals de companyia, a més de fer-ne divulgació a les xarxes socials.

 

El Pere Fondevila ens aproparà al món més salvatge. A cada capítol l'acompanyarem en una missió: des de rescatar una serp d'un pou fins a evitar l'ofegament d'amfibis en una bassa. Compta amb milers de seguidors a les xarxes socials, on difon els seus continguts, i té un gran propòsit: rescatar i conservar la natura i la fauna catalana.

 

El programa estarà disponible al SX3 i a la plataforma 3Cat a partir d'aquest dijous. L'emissió lineal començarà el dilluns 25 a partir de les 19.30.