"AGENT BINKY: MASCOTES DE L'UNIVERS"

El SX3 estrena "Agent Binky", una sèrie amb mascotes i molt d'humor

La producció està basada en la novel·la gràfica de la il·lustradora Ashley Spires i destaca pels seus valors

Les mascotes, protagonistes d'"Agent Binky", la sèrie d'humor que estrena el SX3
Les Mascotes de l'Univers al complet

Tenen una doble vida les mascotes? Segons la nova sèrie del SX3, la resposta és, rotundament, sí. "Agent Binky: Mascotes de l'Univers" està dirigida als més petits del canal i imagina la vida d'un gat d'interior que es considera un agent secret i que vol protegir els seus humans, tant petits com grans.

La gràcia és com en Binky, aquest gat domèstic amb una mentalitat curiosa i imaginativa, i els seus companys agents de l'agència Mascotes de l'Univers afronten la seva missió. Les mascotes són amigues i treballen en equip. Creuen que viuen en una estació espacial, que és casa seva, i els alienígenes són formigues, mosques, llagostes i també els aspiradors, esclar! Per a aquests agents, cada dia és ple d'aventura, il·lusió, companyonia i --si les circumstàncies ho permeten-- agradables becaines.

Les mascotes, protagonistes d''Agent Binky', la sèrie d'humor que estrena l'S3
El Binky és un gat d'interior que es pensa que és un agent espacial ("Agent Binky")

El resultat és una sèrie alegre i imaginativa que fomenta el treball en equip, l'amistat i el creixement a través de les aventures quotidianes. L'argument es basa en les aclamades novel·les gràfiques de Kids Can Press, escrites i il·lustrades per Ashley Spires, una il·lustradora molt premiada.

Les mascotes, protagonistes d''Agent Binky', la sèrie d'humor que estrena l'S3
Les Mascotes de l'Univers preparades per una missió ("Agent Binky")

Els ingredients característics d'aquesta producció canadenca animada per ordinador, a banda d'aquest humor enginyós, són uns personatges molt entranyables que poden connectar amb nens i nenes de tot el món. També el fet que es tracta d'un producte modern: es va estrenar a Treehouse TV, al Canadà, el setembre del 2019. Tot plegat ha permès distribuir-la per diferents països del planeta.

Les peripècies de l'agent Binky i la seva colla també les podeu seguir en versió paper gràcies a l'edició del llibre d'Editorial Juventud.

Segur que als nens i nenes de casa els agradarà acompanyar el Binky en les seves aventures d'agent espacial!

Notícies relacionades