SANT JORDI 2024

El llibre del Titó i el dels Beta, entre els més venuts de Sant Jordi

El Gremi de Llibreters ha fet pública la llista en la categoria de literatura infantil i juvenil

El tercer llibre del Titó, "Excursió al fons del mar", i el primer de la Lola, "Les aventures dels Beta. El virus rosa", s'han col·locat entre els 10 llibres més venuts per Sant Jordi en la categoria de literatura infantil i juvenil en català, segons ha fet públic el Gremi de Llibreters.

"Excursió al fons del mar", és el quart llibre més venut en aquesta edició de Sant Jordi. En aquesta ocasió, en Titó i en John C. conviden els nens a descobrir un munt d'animals marins. El llibre, escrit per la directora i guionista del programa, Cristina Jiménez, i il·lustrat per Kim Anate, és el tercer del Titó. El primer, "Les excursions d'en Titó", es va convertir en el més venut de Sant Jordi del 2023 i, el segon, "Excursió a la selva", també va ser tot un èxit. Tots tres permeten portar les excursions del Titó més enllà de la pantalla.

Pel que fa al llibre "Les aventures dels Beta. El virus rosa", és el primer llibre escrit per la Lola dels Beta. Inspirat en les aventures dels quatre nois en el món virtual i en el seu dia a dia del magatzem. Aquesta primera experiència literrària ha aconseguit posicionar-se en el vuitè llibre més venut d'aquest Sant Jordi. És un llibre per a lectors més avançats, a partir de deu anys. i ideal per als que segueixen les aventures dels Beta i també el seu Betapodcast.

Tant el Titó i el John C. com els Beta van estar fimant llibres durant la tarda de Sant Jordi a Barcelona. Una experiència molt emocionant per als súpers i per als personatges del SX3.

En aquest Sant Jordi també s'han pogut comprar "Els contes de la Pinya", que recull les històries que apareixen al programa de l'Òscar Dalmau,, del Mic i al "Manduka".

Notícies relacionades