QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Coves amb vistes a les Terres de l'Ebre i la Costa Daurada

A l'Hospitalet de l'Infant i la Ràpita les roques emmarquen la Mediterrània

Cova del Llop Marí a l'Hospitalet de l'Infant
Cova del Llop Marí a l'Hospitalet de l'Infant

A l'Hospitalet de l'Infant i a la Ràpita hi ha alguns dels paratges naturals amb més encant de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Llocs on el mar i la muntanya ens regalen paisatges inèdits. Un d'aquests llocs és la cova del Llop Marí, a l'Hospitalet de l'Infant, una cavitat que el mar ha excavat a la roca i que ha generat un gran espai amb una platja i una galeria. L'accés a aquest paratge està regulat en torns de mitja hora, i cal fer-ne la reserva online. És especialment recomanable arribar-hi en caiac, una activitat que podeu fer gratis amb el carnet del SX3, o en pàdel surf.  

Ben a prop de la cova hi ha l'espai natural d'interès protegit de la Rojala-platja del Torn, un dels indrets de més interès paisatgístic de la Costa Daurada, que inclou una platja naturista coneguda internacionalment pel seu entorn de vegetació dunar. I per arrodonir la visita a l'Hospitalet de l'Infant us proposem que feu un tomb pel municipi i, en especial, per l'Hospital Gòtic, un conjunt monumental que ofereix una visita interactiva.

Mirador de la Foradada, a la Ràpita
Mirador de la Foradada, a la Ràpita

Per completar un cap de setmana amb les coves i el mar com a fil conductor a les Terres de l'Ebre us proposem visitar la Ràpita i pujar fins a la Foradada. En aquest cim de la serra del Montsià descobrireu un mirador natural amb unes vistes privilegiades sobre el delta de l'Ebre, el Trabucador i la punta de la Banya.  

De tornada a nivell de mar, si voleu activar-vos amb tota mena d'esports aquàtics, podeu acostar-vos a l'estació nàutica de la Ràpita, que ofereix tot tipus d'activitats per fer en família. Una d'imprescindible és la visita a les muscleres de la badia dels Alfacs, on podeu arribar en caiac, pàdel surf o embarcacions de lloguer, i hi podreu veure com es produeixen els musclos i les ostres i, fins i tot, tastar-los. I recordeu que teniu un munt d'activitats per fer gratis amb el carnet del SX3 per totes les Terres de l'Ebre

Vídeos relacionats