QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Coneix i toca els animals de granja

Descobreix la vida a pagès amb el carnet del SX3!

Granja Cal Rei a Santa Eugènia de Berga
Granja Cal Rei a Santa Eugènia de Berga

Coneixeu els animals ramaders? Sabeu que molts aliments que mengem provenen de les granges? Amb el carnet del SX3 podeu visitar gratuïtament diferents espais del territori on podreu envoltar-vos d'animals, tocar-los, cuidar-los i aprendre molt d'ells. 

Durant tot l'any podeu visitar granges amb els avantatges del carnet del SX3. La Granja Pifarré, a l'Horta de Lleida, té una quadra museu, la casa de pagès, el galliner... Un munt d'espais per aprendre sobre aquest món, amb dos tallers durant la visita.  

A Santa Eugènia de Berga hi ha la Granja Cal Rei. Aquí començareu la visita amb un tastet de llet i xocolata desfeta, coneixereu les gallines felices, podreu tocar i alimentar les vaques i vedells i també podeu participar en un taller de retallables. Tot plegat, gratis amb el carnet del SX3.  

I si us agraden més els cavalls i els rucs, tenim dues propostes més: a Olivella teniu l'oportunitat de passar un dia entre cavalls lliures per conèixer el comportament d'aquests animals en el seu medi natural. I al Nucli Zoològic de Fuives podeu visitar més de 150 rucs, entre ells el guarà català, el millor ruc del món. Totes dues activitats són gratis amb el carnet del SX3

Podeu consultar totes aquestes activitats i moltes més a la web del SX3, podreu gaudir-ne gratis amb el carnet!

Notícies relacionades
anar a la dreta
anar a l'esquerra
Vídeos relacionats