Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Família. L'entorn del nen

Des que naixem, entrem a formar part d'una família. I per als nens, l'entorn familiar és el seu referent més important. En aquest capítol els petits ens explicaran què representa per a ells aquest grup de persones amb qui comparteixen la vida.
Els protagonistes:
-NICOLAU
12 anys. Sant Antoni, Barcelona
El Nicolau és el germà del mig d'una família de 6 germans. Ell viu el fet de ser una família nombrosa com un fet normal, però el cert és que ser tants condiciona la vida familiar. Entre germans hi ha gelosia, es barallen, però alhora s'estimen molt, i a casa, tots han de col·laborar perquè tot funcioni. Per als pares, falten hores per estar per tots, però el Nicolau se sent ben cuidat i atès.
-RICARD
12 anys. Sants, Barcelona
El Ricard viu en un primer pis amb els seus pares i el seu germà gran. A la planta baixa de la mateixa casa hi viuen els seus avis, a qui veu cada dia. Amb ells passa moltes estones. Amb l'avi ha descobert la música clàssica i comparteix l'afició pel bàsquet. L'àvia li ha ensenyat a dibuixar i pintar. Per tot això, se sent un noi afortunat.