ESTRENA

Arriba la cançó de Carnaval dels "Fa la la"!

Ja us podeu descarregar les caretes dels protagonistes i participar en un concurs molt especial

Si ja teniu a punt les vostres disfresses per Carnaval, només necessiteu una mica de música per ballar en família. I si no teniu idees per disfressar-vos, una bona màscara i una mica d'imaginació! Tant una cosa com l'altra arriben de la mà de "Fa la la". El programa musical del SX3 estrena un nou èxit: la cançó de carnestoltes del 2024.

Com podeu veure, aquesta nova cançó de carnaval té tots els ingredients necessaris per poder passar una setmana de carnestoltes memorable! Però això no és tot! Perquè pugueu gaudir de la preparació de la disfressa amb els vostres fills i filles, us proporcionem les caretes dels personatges més divertits i entranyables del SX3: els "Fa la la". Podeu imprimir-les i fer la forma i el retall amb els vostres menuts i les vostres menudes per anar preparant el dia de Carnestoltes.

Descarrega aquí les caretes de "Fa la la"

 

Envieu una foto amb la careta de "Fa la la" i podreu conèixer en Titó!

Un cop descarregades les caretes, només cal que ens envieu una foto amb ella posada i podreu participar en un concurs molt especial! 

D'entre tots els que ens envieu una fotografia, per sorteig, triarem 5 súpers que podran conèixer en persona en Titó i en JohnC.

 

Quan tinguis la teva foto, envia-la aquí!

Les cançons infantils, com la cançó de carnaval dels "Fa la la", són una bona eina per ensenyar cultura i noves paraules; mentre passem una molt bona estona en família. Des del SX3, vetllem per aconseguir que tota aquesta tradició torni a estar present en les ments dels infants. De fet, "Fa la la" és un projecte pioner amb el qual treballem per apropar la música tradicional i promoure que aquesta tingui un paper molt rellevant en el nostre entorn habitual. Reimaginem i actualitzem temes clàssics amb un objectiu molt clar: vetllar perquè tothom, tant grans com petits, puguin recordar moments meravellosos en sentir les lletres i les melodies.

 

Aquesta cançó de carnaval que estrenem és el 14è èxit dels "Fa la la", que els vau poder conèixer en persona en l'espectacle del Titó que va omplir el Teatre Tívoli durant les festes de Nadal. Tot un fenomen entre els infants de Catalunya que, el passat mes de desembre, amb les vostres reproduccions, vau revolucionar la nostra plataforma: més de 100.000 visualitzacions pels "Fa la la". Esperem que la nova cançó de carnestoltes també us agradi tant!