Qui coneix el barret màgic? Sessió especial Una mà de contes a l'Andorra Kids' Film Festival

En aquesta activitat (dissabte 3 d'octubre) s'inventarà una nova versió del conte El barret màgic (versió lliure del conte popular armeni). La sessió és

En aquesta activitat (dissabte 3 d'octubre) s'inventarà una nova versió del conte El barret màgic (versió lliure del conte popular armeni). La sessió és oberta a nens i nenes (a partir de 4 anys) pares i mares que hi puguin participar plegats.

Els participants seran guiats per The Tree on the Sea (format pel narrador Àlex Tovar i per l'artista Àfrica Fanlo -il·lustradora de diversos capítols d'Una mà de contes, entre ells El barret màgic-), que aniran creant les imatges de la història a mesura que es van explicant. D'aquesta manera, entre tots i totes crearem el conte amb els seus personatges i veurem a la pantalla com es va dibuixant. I el millor de tot: farem un vídeo que després podrem veure a casa!
 


Finalment es projectarà El barret màgic del programa Una mà de contes del Club Super3. I si ens quedem amb ganes de seguir divertint-nos i tenim temps, podrem fins i tot veure més episodis.

L'Andorra Kids' Film Festival (28 setembre a 4 d'octubre) és un festival de cinema, música i cultura contemporània com a lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits emportats per un desig comú, les ganes de compartir cultura i noves experiències. Cinema, música, creativitat i tecnologia són els pilars bàsics d'aquesta nova proposta cultural, lúdica i pedagògica.