Dibuixar per aprendre, dibuixar per provar, dibuixar per recordar, dibuixar per explicar

El 28 de gener de 2015 s'ha clausurat l'exposició TRAÇ. EL DIBUIX COM A EINA DE CONEIXEMENT, produïda per Sant Lluc i Arts Santa Mònica i comissariada per Oscar Guayabero

El 28 de gener de 2015 s'ha clausurat l'exposició TRAÇ. EL DIBUIX COM A EINA DE CONEIXEMENT, produïda per Sant Lluc i Arts Santa Mònica i comissariada per Oscar Guayabero.

A més d'exposar els dibuixos originals i els esbossos que l'Arnal Ballester va realitzar per il·lustrar un dels capítols del programa (Els quatre músics), Una mà de contes va col·laborar en el projecte amb un taller de dibuix que es va dur a terme en el marc d l'exposició amb diferents escoles de Barcelona.

Per tal de conservar el record d'aquesta interessant experiència, a l'apartat Contes entrellaçats de la Biblioteca del nostre web hem creat el capítol El dibuix com a eina d'aprenentatge on podeu veure una selecció de contes relacionats amb l'exposició i els dibuixos dels tallers que van realitzar els alumnes de les escoles Drassanes, Santa Anna, Xiprers, Sant Josep i Arenal de Llevant, presentats segons les mateixes pautes de l'exposició: Dibuixar per aprendre, dibuixar per provar, dibuixar per recordar, dibuixar per explicar.
 

Dibuixos de l'escola Drassanes
 

Dibuixos de l'escola Santa Anna
 

Dibuixos de l'escola Sant Josep
 

Dibuixos de l'escola Xiprers
 

Dibuixos de l'escola Arenal de Llevant