Contes entrellaçats

No us perdeu el nou apartat sobre "Autòmats, robots i ninots" Heu sentit a dir que "dos millor que un", o que, de vegades, "un més un sumen tres"?

No us perdeu el nou apartat sobre "Autòmats, robots i ninots"

Heu sentit a dir que "dos millor que un", o que, de vegades, "un més un sumen tres"? Doncs bé, en el cas dels contes d'Una mà de contes podem afirmar que és així, ja que des d'un bon principi es pensen i es duen a terme de cinc en cinc, com els dits d'una mà.

Els criteris d'agrupació dels contes de la col·lecció d'Una mà de contes són molt variats: temàtics, origen geogràfic, personatges principals, autors, escoles col·laboradores, etc. Els últims 10 contes del programa tenen els autòmats com a protagonistes (Contes d'autòmats 1, Contes d'autòmats 2), però comparteixen també moltes altres coses que, un cop descobertes, segur que enriquiran el visionat de cada conte. Per això hem elaborat i us volem recomanar Autòmats, robots i ninots, un apartat especial de Contes entrellaçats que s'anirà completant amb nous contes en fase de realització, sobre els quals us anirem informant en les properes setmanes.