Si a casa teniu inquietuds científiques, apunteu-vos als dijous de ciència!

Estrenem nous capítols de l'"Efecte wow" i un nou programa: "Bricociència"!

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Hi ha dues coses que, segur, fas quan tens nens i nenes al voltant: buscar informació per trobar respostes a preguntes científiques i, dos, fer algun experiment a casa. Alguns teniu un autèntic laboratori a casa i d'altres teniu més problemes per trobar i demostrar alguns principis científics. A uns i altres us intentarem ajudar amb els dijous de ciència del Super3! A partir d'avui ja sabreu explicar, de manera científica, per què a l'aigua del mar surem o què és això de la inèrcia o per què podem fer entrar un ou en una ampolla.

A les 20.15, després de l'"InfoK", nous capítols de l'"Efecte wow"!

Els que ens seguiu de fa temps ja coneixeu en Dani Jiménez. Ell i el seu equip estrenen nous capítols a partir d'aquest vespre. Amb un format molt divertit i modern, intenten explicar alguns fenòmens científics a partir d'experiments que us deixaran bocabadats.

Quins són els punts forts del programa? Sens dubte la capacitat del Dani Jiménez d'explicar, d'una manera molt didàctica i divertida, processos molt complexos que són difícils d'entendre. L'espectacularitat d'alguns dels experiments també ajudarà a despertar algunes vocacions científiques.

 

Després de l'"Efecte wow" s'estrena "Bricociència"

El nou programa de divulgació científica és una porta al món científic per als infants i també per a adults, és ideal per veure'l en família. "Bricociència" ens alimentarà la curiositat, ens divertirà i ens descobrirà realitats sorprenents que es connecten a les innovacions del món real. També ens ofereix la possibilitat d'aprendre a fer experiments a casa amb seguretat.

El seu presentador és Steve Spangler, gran comunicador i director del programa. Es va graduar en química i humanitats als EUA. Ha dedicat la seva vida professional a la divulgació científica, la formació de futurs científics a escoles, instituts i universitats. Ha escrit 7 llibres de divulgació científica i ha creat empreses de jocs científics per a infants. Està present als mitjans de comunicació amb molt d'èxit des del 1991, TV, YouTube i ara també a Tik-Tok.

Bricociència és un programa produït als Estats Units el 2015.