Preparats per a La Marató 2020, aquest any per la Covid-19

Com cada any, el programa solidari de TV3 ha fet un disc genial, que es podrà comprar aquest diumenge amb tots el diaris d'àmbit català

 

La Marató de TV3 ja s'acosta! Serà el 20 de desembre, i aquest any vol recaptar diners per a la recerca que ens ajudi a acabar amb la pandèmia de la Covid-19.

Però, com sempre, abans d'arribar, ja passen coses relacionades amb La Marató. Per exemple, aquest diumenge 29 ja es podrà aconseguir el disc que, com cada any, porta cançons gravades especialment per molts músics i cantants que han volgut col·laborar solidàriament. El disc es titula "Aquesta Marató toca a tothom", i inclou peces exclusives en català de Rozalén i l'Escolania de Montserrat, Sebastián Yatra, Beret, Diana Navarro, Roger Argemí, Maria Jacobs, Ladilla Rusa, Jackson Browne, Judit Neddermann, Sau30, Francisco, Sara Roy, David Otero, Portobello, Nil Moliner, Dvicio... I així fins a 53 artistes reunits!

El Disc de La Marató es podrà comprar amb tots els diaris que es fan a Catalunya, i només costa 10 euros. En aquest vídeo podeu veure una bona mostra del que hi trobareu.