Estrena

Mira el primer capítol de "Leo, el guardabosc"

Amb la colla d'en Leo, els més petits aprendran coses sorprenents sobre la natura i els animals dels indrets més exòtics del món

Al Super3 ja ha començat "Leo, el guardabosc", una nova sèrie d'animació que ens fa viatjar per tot el món per aprendre coses noves sobre la natura, els animals i les plantes. En Leo és un aprenent de guardabosc molt curiós i sempre l'acompanyen la seva germana Katie, que és genial buscant dades amb l'ordinador, i el gosset Heroi, que és un explorador infal·lible. Si tenen cap dubte, sempre poden comptar amb en Rocky, el cap dels guardaboscos.

Cada dia coneixen un animal nou i n'aprenen coses que despertaran l'interès dels petits. I és que alguns d'aquests animals són tan exòtics que els sorprendran. Les investigacions aventureres d'en Leo tenen tot els ingredients que li calen a una sèrie per convertir-se en una de les favorites dels súpers que els agrada la natura i explorar quan van al bosc.

"Leo, el guardabosc" es pot veure de dilluns a divendres a les 9.30 i a les 18.10. Qautre capítols cada dia, que també es poden trobar a les plataformes digitals del Super3. Aquí mateix pots veure el primer, on en Leo i els seus amics es presenten i descobreixen un mico molt especial, el macaco menjacrancs.