Fem 30 anys!!!

Per molts anys, súpers!

Tots som súpers, tos som grans. Siguem petits o gegants!

El Super3 fa 30 anys

El Super3 fa avui 30 anys!!! I estem molt contents de celebrar-ho amb tots vosaltres!

Tot va començar l'11 de febrer del 1991, quan Televisió de Catalunya va posar en marxa "El Club Super3", un espai que combinava sèries de dibuixos animats i gags protagonitzats per alguns personatges. En aquests inicis, els personatges eren el Petri, la Nets, la Noti Press, el Megazero i també el Tomàtic. Aquests, i d'altres, van connectar de seguida amb els nens d'aquell moment. Després va arribar la Ruïnosa, el Krust, la Bibiana... Potser els súpers gegants (els pares) els recorden.

Les sèries també han format part del nostre imaginari col·lectiu. Els súpers gegants recordaran el "Dr.Slump", per exemple; els mitjans, "Bola de drac" i els d'ara, "Els germans Kratt" o "Ladybug". I la música? Com n'ha estat, d'important, per a tots nosaltres, oi? Segur que aquesta ens la sabem sencera!

 

I ara ja som al 2021! I els més petits encara comencen amb nosaltres amb el Mic i escoltant les històries d"Una mà de contes". Riuen amb "La Família del Super3" i cuinen amb "Manduka". S'informen amb l"InfoK", aprenen ciència amb el Dani Jiménez i canten amb el "Rat Rank".

Per molts anys, súper!