El Super3, en anglès!

A partir de dimarts hi haurà més programes que t'ajudaran a seguir aprenent

El 14 d'abril, el canal Super3 transformarà la programació dels matins, de dilluns a divendres, per oferir continguts divulgatius i en anglès, com "Wow! English Method" o les versions en anglès de les sèries "Comptem amb la Paula", "La caleta de la Lily" i "BabyRiki".

Wow! English method
De dilluns a divendres, a les 9.25 i a les 10.05
Els súpers aprendran anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.

Counting with Paula (Comptem amb la Paula)
De dilluns a divendres, a les 9.35
La Paula és una nena molt espavilada i li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Amb els seus amics, resol tota mena de misteris alhora que aprèn els números.

Lily's Driftwood Bay (La caleta de la Lily)
De dilluns a divendres, a les 9.55
La Caleta del Tronc és una illa molt especial que existeix només en la genial imaginació de la Lily, una nena de cinc anys capaç de crear un món d'aventures i amistat a partir de petits tresors que troba a la vora del mar cada dia.

BabyRiki
De dilluns a divendres, a les 10.00
Aquesta sèrie d'estrena és una adapatació de "Kikoriki" per als més petits. Ensenya conceptes bàsics en anglès per ajudar-los a aprendre i créixer. Els personatges de "BabyRiki" són joguines que cobren vida, descobreixen el seu món i aprenen coses noves sobre temes i objectes familiars i les rutines diàries.