Ja el pots veure a les plataformes digitals del Super3

Què és l'"Efecte wow"?

La ciència esdevé espectacle en el nou programa del Dani Jiménez

El Dani Jiménez i el seu equip ens proposen a cada capítol un nou repte només apte per a científics agosarats i una mica esbojarrats. Els experiments de l'"Efecte wow" són un espectacle però també una aventura a la qual s'han apuntat Els Catarres, Miki Núñez, Marc Ribas, Buhos, Cesc Escolà, Paula Alós, David Its Me i Tomàs Molina, entre molts d'altres.

El director i presentador de l'"Efecte wow" és el físic i divulgador científic Dani Jiménez. Després de presentar el programa del canal Super3 "Dinàmiks", el Dani ens proposa un programa on munta números que semblen màgia, tot i que són pura física i química, i ens apropa a reptes que no havíem vist mai.

La col·laboració és bàsica en la ciència i en els programes audiovisuals i el Dani no podria haver fet uns experiments tan bèsties sense el seu equip:

La Bet, que s'encarrega de les fórmules científiques perquè tot surti bé.

El Jordi, que pot construir gairebé qualsevol cosa i trobar solucions impossibles.

La Pat, que és qui "entabana" els convidats perquè participin als experiments. Sempre aconsegueix el que es proposa mentre va dient que no ho aconseguirà.

Cada dijous, a partir del 18 de març, s'estrena, en exclusiva a les plataformes digitals del Super3, un capítol de l'"Efecte wow". Els dissabtes es publicarà un test amb un personatge popular i els dilluns es proposarà un "challenge" apte per a tothom.

No us ho perdeu!!!

https://www.ccma.cat/tv3/super3/efectewow/

https://www.youtube.com/Super3TV3