Dia Mundial de la Rialla

Celebrem el dia més divertit de l'any!

Quan riem, vol dir que estem contents i, a més, fer-ho és molt bo per a la salut!

 

 

Cada primer diumenge del mes de maig se celebra el Dia Mundial de la Rialla, i aquest any toca el dia 2. Aquesta diada tan especial se la va inventar a l'Índia el doctor Madan Kataria, que és un especialista en els beneficis que el fet de riure té per a les persones.

Riure és molt bo per a tothom. Normalment vol dir que estem alegres i contents, perquè ens ho passem bé amb els amics i la família o perquè ens ha passat una cosa que ens agrada: quan ens expliquen un acudit o quan llegim llibres i veiem pel·lis que són divertits. Això vol dir que és una experiència positiva.

A més a més, riure és molt bo per a la salut! Els metges que ho han estudiat diuen que ajuda que les defenses del cos estiguin més fortes contra les malalties, fa que els dolors ens passin més aviat, i alleuja l'estrès i les depressions. La gent que riu molt sol ser més creativa i tolerant amb els altres, i s'adapta més bé als problemes de la vida diària.

Per això, et volem animar a riure molt, no només el Dia Mundial de la Rialla, sinó sempre que puguis. Al Super3 ja s'hi ha apuntat tothom!