Nova sèrie

Cinc motius per veure "Xavier Enigma i el Museu Secret". Quin és el teu?

Les aventures d'en Xavier i la seva colla a través del temps aporten valors que despertaran l'interès dels súpers en diverses qüestions humanes i formatives

Al Super3 s'acaba d'estrenar "Xavier Enigma i el Museu Secret", una sèrie d'animació que aporta molts valors als súpers curiosos, que podan entendre que la història de la humanitat és tan apassionant com una aventura. Hi ha almenys cinc motius pels quals aquesta sèrie pot convertir-se en una de les seves favorites.

1.Els súpers coneixeran personatges rellevants de la història de la humanitat de diferents cultures i nacionalitats. En Xavier, la Yadina i en Brad viatgen en el temps i això farà que els súpers puguin entendre com era la vida en diferents èpoques de la nostra història. Així, aprendran moltes coses de primera mà amb artistes, intel·lectuals, científics i, fins i tot, líders polítics, com J. S. Bach, Marie Curie, Mary Shelley, Harry Houdini, Cleòpatra, Charles Dickens, Anna Pavlova, Alexander Graham Bell, Florence Nightingale, George Washington Carver, Leonardo da Vinci, Amelia Earhart, Isaac Newton, Golda Meir i Winston Churchill entre molts altres.

2.Totes aquestes personalitats històriques se'ls presenten com a infants, i els parlen des del seu mateix nivell i amb el seu propi llenguatge, la qual cosa ajuda a la comprensió de la importància del personatge. 

3. En el Museu Secret, en Xavier, la Yadina i en Brad tenen la màquina del temps que els transporta just al moment en què vivien els personatges que volen conèixer. El museu on s'amaga la càpsula del temps és clau en la trama. D'aquesta manera, s'acosta als més petits aquest espai cultural, que d'alguna manera també encapsula la història i el coneixement. 

4. En Xavier i la Yadina són germans. Viuen aventures plegats i es posa de manifest la importància del vincle familiar. Tots dos ajuden en Brad, que és el seu amic comú, a superar les pors i els problemes físics quan viatja en el temps, tot fomentant els valors de l'amistat

5. La sèrie consta de 73 capítols i se'n podem veure dos cada tarda (19.35). Els capítols tenen una durada d'onze minuts i l'estructura narrativa ideal per facilitar la comprensió per als més petits sense fer-los caure en el cansament. Amb en Xavier Enigma, aprendre no els avorrirà mai!