Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T3xC10 - Setena gala: "Eufòria" promet emocions fortes

La gala 7 suposa un abans i un després en aquesta tercera temporada d'"Eufòria". El programa entra de ple en el segon tram de concurs. Un segon tram en què el nivell pujarà cada cop més i en què hi haurà cada cop menys concursants.

Divendres vivim una nit màgica amb les nou actuacions dels concursants d'"Eufòria" que prometen emoció i molt de xou. Sobre l'escenari s'interpreten temes d'artistes tan coneguts com Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Pastora Soler, Rihanna o el gran Joan Manuel Serrat.

Els concursants d'"Eufòria" no són els únics que trepitgen l'escenari del programa perquè, a la gala 7, gaudim de les actuacions de dos artistes convidats.

La primera a actuar serà la Sofia Coll, que serà l'encarregada de donar el tret de sortida a aquesta setena gala. La concursant de la segona edició d'"Eufòria" torna a casa per presentar-nos la seva nova cançó: "Q no". A més també podrem gaudir de l'actuació de Lal'Ba, que interpretaran el tema "Sushi Shanghai".

Divendres vinent viurem, a més, una sorpresa que no s'ha vist mai al programa. Un fet inèdit a la història d'"Eufòria" que tindrà una gran afectació en el transcurs del programa.

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English