QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Maresme, del mar a la muntanya

Un litoral ple d'activitats a recer del parc del Montnegre i el Corredor, al nord de la costa de Barcelona

Costa Barcelona - Maresme
Costa Barcelona - Maresme

El Maresme té 52 quilòmetres de platges on es poden fer infinitat d'activitats aquàtiques durant els mesos d'estiu, amb una gran varietat de propostes gratuïtes amb el carnet del SX3. Per això, si passeu uns dies al nord de la costa de Barcelona, no podeu deixar de visitar municipis com Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar o Santa Susanna per gaudir al màxim del mar. 

Però el Maresme també és sinònim de muntanya i d'espais naturals com el parc del Montnegre i el Corredor, i la serralada Litoral, que podeu recórrer a peu o en bicicleta amb infinitat de rutes per fer. Per descobrir l'interior, podeu dedicar un matí a conèixer el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, un celler romà que podeu visitar de franc amb el carnet del SX3, o les rutes modernistes del Masnou, Argentona,  Mataró, Canet de Mar i Sant Andreu de Llavaneres i descobrir-hi el llegat de Gaudí, Domènech i Montaner, i Puig i Cadafalch

En bicicleta pel parc del Montnegre i el Corredor

Una altra tarda la podeu dedicar a visitar el santuari del Corredor, on trobareu un centre d'informació i una ruta circular molt senzilla i planera per conèixer la zona de la plana. I de tornada podeu aturar-vos a Caldes d'Estrac i anar a la Fundació Palau Picasso, on s'organitzen activitats familiars.  

Finalment, si voleu acabar d'escurar el cap de setmana i gaudir del capvespre amb unes vistes increïbles, és imprescindible anar a veure la posta de sol al far de Calella, que, a més a més, s'omple d'activitats i concerts les nits d'estiu.

Vídeos relacionats
anar a la dreta
anar a l'esquerra