MÚSICA

Els Beta estrenen "El cor no enganya mai"

La cançó es consolida com el cinquè single del grup

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Els Beta estrenen el seu cinquè single, "El cor no enganya mai", una cançó alegre i il·lusionant que ens parla sobre la diversitat sexual i les identitats de gènere. Un hit que ens anima a fer-nos forts, a ser fidels amb nosaltres mateixos i a no deixar que l'opinió de ningú ens trepitgi ni ens faci petits.

Després de "Llimonada", un tema alegre que buscava el bon rotllo de l'estiu, el Jan, la Lola, la Kai i el Grau tornen amb una cançó que té un missatge clar: agradar-se a un mateix, no acceptar judicis sobre la nostra orientació sexual, cos o identitat de gènere. La cançó recupera l'estil fundacional dels Beta de "Creu-me" amb un ritme eminentment de pop contemporani.

Els Beta han estrenat la cançó en una actuació durant l'acte de lectura del Pregó dels Infants a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, a la plaça Sant Jaume. Els 600 nens i nenes que han participat en l'acte han estat mesos treballant a classe la lletra d'"El cor no enganya mai", ja que està relacionada amb la temàtica del Pregó d'aquest any: el dret a la igualtat. Molts dels súpers que han participat en el Pregó han enviat les seves coreografies de la nova cançó dels "Beta" que es poden veure en el Betapòdcast especial que han fet per a l'estrena de la cançó.

Vídeos relacionats