Nou llibre

El Titó i en John C. signaran exemplars del seu nou llibre, "Excursió a la selva"

Serà el dissabte 2 de desembre a Barcelona

Ara fa uns dies, es va presentar el segon llibre del programa "Titó", "Excursió a la selva", una nova aventura on els dos protagonistes del programa, en Titó i en John C., conviden els més petits a una nova aventura per descobrir els animals i el paisatge de la selva. Per celebrar aquesta nova publicació, tots dos protagonistes firmaran exemplars el pròxim 2 de desembre a la Casa del Llibre (Rambla Catalunya, 37, de Barcelona). 

Per poder accedir a la signatura del llibre és imprescindible fer la inscripció

Tria la franja horària que prefereixis, fes clic i reserva la teva plaça. Recorda que són molt limitades. Reserva només una entrada per grup familiar. Aquell mateix dia, podràs accedir a la signatura amb la teva reserva a l'hora indicada i, un cop allí, s'organitzarà la cua per ordre d'arribada. 

Tens tota la informació aquí.

 

Èxit del Titó

"Excursió a la selva", publicat per Estrella Polar, està escrit per Cristina Jiménez Carbó i il·lustrat per Kim Amate, i representa una porta d'entrada al món de la lectura a través de les excursions dels seus protagonistes a diversos racons del món. El text, escrit en majúscules, contribueix a millorar la comprensió lectora. Té 20 pàgines i està pensat per a lectors a partir de 3 anys. Juntament amb el primer volum, "Les excursions d'en Titó", es pot trobar a la Botiga de TV3 i Catalunya Ràdio i als punts de venda habituals. 

El segon volum d'aquesta col·lecció arriba després de l'èxit de "Les excursions d'en Titó", amb 5.000 exemplars venuts el primer mes de publicació i número 1 a les llistes de vendes de Sant Jordi, que continua sent tot un èxit de vendes en l'actualitat.