El SX3 estrena "Naruto", un dels clàssics de l'anime japonès

El dijous 7 de desembre hi haurà la preestrena d'un episodi de la sèrie

El SX3 estrena en català el fenomen mundial de l'anime, "Naruto" a partir del 13 de desembre. Aquest dijous dia 7, però, el canal comptarà amb la preestrena del primer capítol, a les 20.50 h, just després d'un programa especial de "Ràndom" dedicat a la sèrie de manga de Masashi Kishimoto. 
A partir de dimecres vinent, a les 19.45 h començaran les emissions de la primera i segona temporada, que també estaran disponibles a la plataforma digital 3cat.


Qui és Naruto?

Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i gamberro i també pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges. Des de l'examen d'accés a Chunin fins al pelegrinatge amb l'ermità pervertit Jiraiya, passant pels enfrontaments amb les forces del shinobi renegat Orochimaru, acompanya Naruto a perseguir el seu somni en un camí ple d'aventures trepidants, aliats valerosos i enemics mortals amb habilitats extraordinàries, combats explosius, traïció i pèrdua...