ESTRENA

El SX3 estrena "Cute", el programa de disseny i moda sostenible amb Lildami

Dona una nova vida a la roba amb idees originals i creatives

Crear la nostra pròpia moda i complements de disseny sense gastar-nos ni un cèntim. Aquest és l'objectiu de "Cute", el nou programa del SX3 amb el raper Lildami, que està disposat a revolucionar els nostres armaris per sempre més.  

Aprendrem a expressar-nos a través de la moda i a donar una nova vida a la roba, amb idees creatives, fàcils i sostenibles. Tot amb tallers, tutorials, converses amb convidats especials, visites sorpresa i propostes originals. Prepara't per començar a estampar samarretes, reciclar i transformar peces que ja no utilitzes, fer anells i arracades divertides, pintar-te les ungles o, fins i tot, crear fundes úniques per al mòbil. A més, veurem com treballen i creen les seves propostes alguns dels professionals més top del sector. 

Mostra't per fora com ets per dins!

Lildami, conegut pels seus èxits musicals i per ser part del jurat d'"Eufòria", ha destacat sempre per marcar tendència en moda, vestint sense complexos i amb molta personalitat. A "Cute" descobrirem com crear el nostre propi estil, reciclant i reutilitzant materials, amb tècniques a l'abast de tothom. Deixa't anar amb "Cute", al SX3 i a la plataforma digital 3Cat.