MIC

El Mic estrena nous capítols dedicats a les cantarelles i jocs populars

Des que es va crear, el programa "Mic" ha posat l'accent en la transmissió i preservació de la cançó infantil tradicional, representada a "El cançoner del Mic"

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Joguines, cançons, jocs, dites... Les cantarelles i els jocs tradicionals són un element imprescindible del patrimoni català i el Mic els hi vol ensenyar als més menuts de la casa. Per aquest motiu, el programa estrena un grapat de capítols dedicats a aquesta cultura popular infantil que s'ha transmès oralment de generació en generació.

A través de diferents històries, doncs, el Mic i els seus amics mostraran el "Ralet, ralet", l'"Arri, arri, tatanet", "La xarranca" o "El Pere de la cullera", entre altres, sense oblidar jocs de sempre com el io-io, el dòmino o la baldufa.

Preservar la tradició

Des que es va crear, el programa "Mic" ha posat l'accent en la transmissió i preservació de la cançó infantil tradicional, representada a "El cançoner del Mic". A més, en moltes de les seves aventures s'interpreten tonades populars, algunes de les quals prenen protagonisme en aquests capítols.
 

Vídeos relacionats
anar a la dreta
anar a l'esquerra