QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

7 activitats per fer amb petits a la zona del Garraf

Trens, cavalls i un castell són algunes de les visites que pots fer gratis amb el carnet!

Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú
Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú

Si us agraden les excursions que ha fet el Titó al Garraf per pujar a un tren de vapor i a veure cavalls en llibertat, no us despisteu i aneu-hi gratis amb el carnet del SX3!  Al sud de la Costa de Barcelona hi teniu un munt de propostes per fer un recorregut per la història, ideals per fer en família i amb els més petits de casa.

Comencem a Vilanova i la Geltrú, on els nens i nenes a qui agradin els trens poden visitar el Museu del Ferrocarril de Catalunya, on pujareu a una gran col·lecció de locomotores i on hi ha diverses zones d'activitats pensades per als més petits. Encara a la capital del Garraf, també podeu anar a L'Espai Far, un museu de curiositats marineres ubicat al far que encara avui assenyala la costa als navegants. I a la Masia d'en Cabanyes, on trobareu el centre d'interpretació del romanticisme i ampli un entorn natural per jugar a l'aire lliure.  

Un dia entre cavalls lliures al Garraf
Un dia entre cavalls lliures al Garraf

Per completar la visita al Garraf també podeu fer una passejada pel Racó de la Calma de Sitges i visitar el Museu Maricel, un espai noucentista que us regalarà unes vistes impressionants al Mediterrani. I també podeu passar un dia entre cavalls lliures a Olivella. Hi interactuareu i aprendreu què els agrada i les atencions que necessiten.