Nenúfar

Parla amb mi

 • nenufar diu:

  Què és el més divertit de ser súper? Em dius tres motius pels quals t'agrada ser del Super3?

  Foto de la Nenúfar

Comentaris

 • AINA SUNYER PLANAS
  Hola Nenúfar! M’encanta ser del club super3. El tres motius son aquests: pots participar a concursos i guanyar super premis! :) pots fer moltes activitats gratis!! I m’encanta les series del canal, i la família dels supers!! ;)
 • NIL PIJOAN TORRERO
  On puc reservar les invitacions per la festa de Tarragona. No ho trobu
 • FRANCESC SALA FRANCÍ
  Els tres motius perquè m'agrada SUPER 3 es perquè es molt divertit totes les aventures que feu i també perquè els jocs els concursos son molt divertits i l'ultima es que eu fet el canal mes divertit que he vist gracies per fer'ho, m'heu fet una altra somriure a la cara :D
 • ONA ABAD BENTO
  El mes divertit de ser super es que pots partisipar als concursos i si guanyes pots anar a un lloc on els teus pares no taguesin portat. Els tres motius que m'agraden de ser super es que les festes dels super son molt xules , que hi an concursos interesants d'altres molt divertits pero sobretot que quel canal super 3 es molt divertit a mi m'agrada molt l'INFOK per quwe aprents i t'asabentes de moltes activitats i coses . Moltes gracies per fer un canal tan original, divertit, hi on aprents coses interesants.

Vídeos

Jocs

Productes Super3

També et pot agradar