TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 31 resultats.

 • L'altra frontera
  Veure vídeo

  L'altra frontera

  Hannah i el seu fill León fugen d'una guerra que ha aïllat el seu país. Intentant travessar la frontera, entren a Terra de Ningú, un camp d'acollida que els proporciona llit i aliment, però que els sotmetrà a un sever sistema opressor i els obligarà a competir per la seva permanència al camp. Claus, un vell conegut, afirmarà saber un secret de Hannah i León que, si es fes públic, posaria les seves vides en risc. L'ALTRA FRONTERA Productora: Cine de Garage en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2015 Direcció: André Cruz Shiraiwa Idea Original: Aurora Sulli Director de fotografia: Toni Anglada Intèrprets: Ariadna Gil (Hannah), Biel Montoro (León), Gonzalo Cunill (Claus), Ernesto Collado (presentador), Llorenç González (Teo), Diana Gómez (Lisa), Laura Rayón (Sam), Mireia Ros (Dharma), Anna Alarcón (Eva) i Francesc Luchetti (Raúl)

 • La filla pròdiga
  Veure vídeo

  La filla pròdiga

  La Reese Donahue, una jove aspirant a escriptora de Chicago, du una vida aparentment perfecta, amb un futur brillant. Però quan descobreix que la seva difunta mare li va deixar en fideïcomís prous diners perquè triés el seu propi camí, s'enfronta a un dilema. Continuarà vivint com ha fet fins ara o apostarà pel destí que la seva mare volia que tingués? LA FILLA PRÒDIGA (Trust Fund) Direcció i guió: Sandra L. Martin Durada: 83 minuts Any de producció: 2017 Fotografía: Isaac Alongi Música: Nathan Matthew David Intèrprets: Willie Garson, Kevin Kilner, Ana Ortiz, Jessica Rothe, Rose Abdoo, Matt Kane, Matthew Alan, Louise Dylan, Sean Wing, Louisa Mignone, Esther Scott, Jordi Caballero, Kosha Patel, Meagan Flynn, Anita Cordell, Darren Kennedy.

 • Projecte Llàtzer
  Veure vídeo

  Projecte Llàtzer

  "Project Lazarus" explica la història de Marc Jarvis, un jove amb èxit i ambició amb molts projectes de futur que té un xoc terrible quan li diagnostiquen un càncer mortal amb un pronòstic de menys d'un any de vida. Incapaç d'acceptar la mort, en Marc decideix crionitzar-se el cos. El gran amor de la seva vida, la Naomi, tot i que no està d'acord amb la decisió, es converteix en el seu principal suport. El 2083, 70 anys després, ens trobem a les instal·lacions de la Prodigy Health Corporation, on en Marc serà en el primer cos ressuscitat de la història de la humanitat. Però aquesta tornada a la vida no es produeix dins l'idealisme que va somiar en Marc abans de morir... PROJECTE LLÀTZER Productores: Arcadia Motion i Achaman Films, 2016 Guionista i Director: Mateo Gil Director de fotografia: Pau Esteve Música: Lucas Vidal Intèprets: Tom Hughes (Marc), Charlotte Le Bon (Elisabeth), Barry Ward (Dr. West) i Oona Chaplin (Naomi)

 • Vilafranca
  Veure vídeo

  Vilafranca

  Una família es reuneix per celebrar la festa major unida al voltant del pare que pateix Alzheimer. Però la progressiva desaparició d'aquesta figura i del seu lideratge fa aflorar totes les rancúnies, tots els secrets i totes les frustracions de cada membre de la família. VILAFRANCA Productores: Diagonal Televisió S.L.U. i Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 2018 Direcció: Lluís M. Güell Adaptació i guió: Jordi Casanovas Producció executiva Diagonal: Albert Sagalés Producció delegada TVC: Esther Dueñas Música original: Xavier Capellas Direcció fotografia: Sergi Bartrolí Intèrprets: Joan Pera (Pere), Lluïsa Castell (Cristina), Carme Sansa (Aurèlia), David Bagés (Josep), Ana Ycobalzeta (Carme), Alícia Pérez (Pilar), David Vert (Albert), Manuel Veiga (Santi), Georgina Latre (Joana/Cristina jove/veu en off), Laia Manzanares (Eva) i Marc Rius (Dani / Santi jove) Basada en l'obra de teatre homònima, escrita i dirigida per Jordi Casanovas.

 • El que diuen les roses
  Veure vídeo

  El que diuen les roses

  L'ajudant del fiscal Cathy Macquart és a la consulta del doctor Simon amb la seva filla Romane quan reconeix una estranya semblança entre dues pacients i la Suzanne Girardin, una jove preciosa assassinada cinc anys abans. Aleshores, la Cathy va contribuir a la condemna d'en Julian Girardin, el marit de la víctima. Intrigada, la Cathy localitza l'Alexandre Darsan, l'atractiu advocat d'en Girardin, i van a veure en Julien Girardin a la presó. La Cathy es planteja la possibilitat de reobrir el cas, però topa amb oposicions diverses. I això serà tan sols l'inici de les complicacions. EL QUE DIUEN LES ROSES (Ce que vivent les roses) Direcció: Frédéric Berthe Guió: Elsa Marpeau Producció: Europacorp Television, France Télévisions, Radio Télévision Suisse País de producció: França Idioma versió original: Francès Durada: 92 minuts Any de producció: 2016 Fotografía: William Watterlot Música: Fabrice Aboulker Intèrprets: Helena Noguerra, Guillaume Cramoisan, Patrick Descamps, Philippe Magnan, Francis leplay, Thierry Gimenez, Clara Guesquiere, Anaïs Gheeraert, Marc Duport, Claire Wauthion, Fanny Leurent, Hugues Martel

 • Whisky a dojo
  Veure vídeo

  Whisky a dojo

  Som en plena Segona Guerra Mundial, i fins ara, a l'illa de Todday, a les Hèbrides Exteriors, la guerra havia semblat una cosa molt llunyana. Però tot d'una s'acaba el whisky, i això representa un drama gairebé insuperable per als habitants d'aquesta illa d'arrels gaèliques. La tristor i el mal humor s'apoderen de cop i volta d'una població que fins ara sempre havia estat alegre i simpàtica. La gent ja no riu, i la vida ha deixat de tenir sentit. Però aviat això pot canviar, perquè la boira de l'illa es compadeix dels seus habitants i fa que un vapor embarranqui a les roques. La tripulació que abandona el vaixell informa els habitants de l'illa que entre la càrrega del vapor hi ha ni més ni menys que cinquanta mil caixes de whisky. WHISKY A DOJO (Whisky Galore) Direcció: Gillies MacKinnon Guió: Peter McDougall Producció: Whisky Galore Movie Ltd País de producció: Gran Bretanya Any de producció: 2016 Durada: 94 minuts Fotografía: Nigel Willoughby Música: Patrick Doyle Intèrprets: Ellie Kendrick, James Cosmo, Eddie Izzard, Sean Biggerstaff, Kevin Guthrie, Tim Pigott-Smith, Gregor Fisher, Fenella Woolgar, Naomi Battrick, Michael Nardone, Brian Pettifer, Kevin Mains, Ken Drury, Iain Robertson, Annie Louise Ross, Sean Scanlan, Matt Costello, Anthony Strachan, Ciaron Kelly, Alan Cuthbert, Andrew Dallmeyer, Mike Tibbetts, Doug Mathieson, Alex Mathieson, Holly Howden Gilchrist, John Sessions

 • El nom
  Veure vídeo

  El nom

  EL NOM Productores: Televisió de Catalunya, Focus Audiovisual amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals. 2017 Productors associats: Chapter 2 i Distinto Films. Director: Joel Joan Productors executius: Pere Roca i Míriam Porté Productora executiva TVC: Elisa Plaza Guió: Alexandre de La Patellière i Matthieu Delaporte Adaptació al català: Joel Joan Adaptació audiovisual: Jordi Galceran Director de fotografia: David Valldepérez Composició musical: Xavier Capellas Intèrprets: Joel Joan, Sandra Monclús, Xavi Mira, Mireia Piferrer, Sergi Vallès, Abril Illa i Jan Bové. SINOPSI: Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen a l'Anna, la companya del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta sense perdre mai el sentit de l'humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocadabats.

 • Els fills del sol
  Veure vídeo

  Els fills del sol

  Ferran Calvet, un jove científic català, passa de donar classes a la Universitat de Santiago, a l'exili forçat l'any 1936. En una decisió difícil d'entendre, dos anys després, i en plena Guerra Civil, opta per tornar a Galícia amb la seva família per assumir la direcció científica de Zeltia, una empresa farmacèutica gallega de nova creació. Per a Calvet, la tornada suposarà, després d'uns primers moments d'incertesa en un calabós franquista, la terrible frustració de ser apartat de la seva càtedra universitària. Tanmateix, la seva tasca al capdavant de Zeltia, comportarà avenços científics de primer ordre que li permetran, anys més tard, recuperar el seu lloc a les aules de la universitat.

 • Anacleto: Agent secret
  Veure vídeo

  Anacleto: Agent secret

  L'Anacleto és un agent secret dels que ja gairebé no en queden, un professional de la vella escola que ha conegut dies millors. Ha dedicat els millors anys de la seva vida a servir el GP, una agència d'intel·ligència que la crisi econòmica ha deixat tremolant i a un pas de tancar. Per si no n'hi hagués prou de bregar amb les contínues retallades pressupostàries a les seves missions, resulta que el seu arxienemic, el Malvat Vázquez, s'ha escapat de la presó on ell mateix el va tancar, i amenaça de venjar-se. A l'Anacleto no li queda més remei que posar-se en acció per protegir el seu fill Adolfo, un jove de trenta anys, encantat, que creu que el seu pare es dedica a fer fuet, abans que els seus enemics el trobin. Una missió bastant més complicada d'aquelles a què està acostumat, ja que, si bé està entrenat per sobreviure en condicions hostils de tot tipus, les relacions paternofilials no són el seu fort. ANACLETO: AGENT SECRET Productora: ZETA CINEMA Director: Javier Ruiz Caldera Guió: Fernando Navarro, Pablo Alén & Breixo Corral  basats en els còmics de Vázquez  Director de fotografia: Arnau Valls Colomer Música: Javier Rodero Intèrprets: Imanol Arias (Anacleto), Quim Gutiérrez (Adolfo), Berto Romero (Martín), Alexandra Jimenez (Katia), Carlos Areces (Vázquez), Eduardo Gómez      (Mac, el molécula) i Emilio Gutiérrez Caba (el jefe)

 • Res no tornarà a ser com abans
  Veure vídeo

  Res no tornarà a ser com abans

  Dues parelles que viuen i treballen a Barcelona ens serveixen per parlar d'una vida que podria ser la nostra, però que no és la nostra. Quatre actors que parteixen d'ells mateixos, però que no són ells mateixos, per encarnar quatre personatges amb problemes que els resolen amb altres problemes. RES NO TORNARÀ A SER COM ABANS és gairebé un fals documental sobre dues parelles que es mostren tal com són, amb els seus desitjos i les seves contradiccions. Un fil argumental per parlar de tot i de res: del que volem que passi i no passa, del que no desitgem i arriba, dels secrets que guardem, de la por de créixer i també -per què no?- d'alguna traïció.

 • La Xirgu
  Veure vídeo

  La Xirgu

  Barcelona, 1927. Margarida Xirgu, la gran dama de l'escena, està a punt d'estrenar "Mariana Pineda", obra del desconegut Federico García Lorca. Quan falten poques hores per alçar el teló, les autoritats de la Dictadura desallotgen el magnífic teatre amb l'excusa de que hi ha perill de despreniments. En realitat, volen censurar el que consideren propaganda republicana. Però la Xirgu, animada pel seu amic i mentor Ramón del Valle Inclán, està decidida a representar-la aquella mateixa nit, encara que sigui en un cabaret de tercera al Paral·lel. Ni les desercions d'alguns membres de la companyia, ni la manca de vestuari i atrezzo ni, fins i tot, les amenaces de mort per part dels monàrquics, la faran desistir del seu propòsit. Però quan sorprenentment Valle Inclán li prohibeix estrenar aquella porqueria per no malmetre definitivament la seva reputació, i el mateix Federico dubta de la seva qualitat i de que valgui la pena exposar-se a la presó o a l'exili per representarla-la, la Margarida haurà de decidir si, com la mateixa Mariana Pineda, ho arrisca tot per la llibertat i l'home que estima. Producció: Distinto Films en coproducció amb Televisió de Catalunya, Zenit TV, Tito Clint Movies i participació de Televisión de Galicia, Canal sur Televisió i amb la col·laboració de l'ICEC, 2015 Direcció: Sílvia Quer Guió: Margarita Melgar Productora: Miriam Porté Productorar executiva TVC: Cruz Rodríguez Director de fotografia: Sergi Gallardo Música: Pablo Cervantes Intèrprets: Laia Marull (Margarida Xirgu), Fran Perea (Federico García-Lorca), Luis Zahera (Ramón del Valle Inclán), Pere Ponce (Faustino Borrades), Míriam Iscla (Natàlia) i Pau Durà (Miguel Ortín)

 • Cendres
  Veure vídeo

  Cendres

  CENDRES Producció: Televisió de Catalunya i Fausto Producciones, 2013 Director: Llorenç Castañer Guionistes: Llorenç Castañer i Antonio Cardiel Director de fotografia: David Valldepérez Compositors música: Gabriel Fletcher i Jesus Diaz Intèrprets: Adrià Collado (Rafa), Alfonso Sánchez (Jesús), Maite Sandoval (Yolanda), Pep Gómez (Sebas), Yolanda Serrano (Lluïsa) i Enrique Martínez (Mario) Jesús treballa en una funerària i es desfà dels cossos de manera poc ortodoxa, i puntualment els enterra en una finca allunyada per no ser descobert. Tot i que no els fa gaire gràcia, els membres de la seva família ho toleren i hi col·laboren. La cosa s'embolica quan Rafa, el seu veí, descobreix els tripijocs d'en Jesús... i pretén aprofitar-se'n.

 • XP3D
  Veure vídeo

  XP3D

  XP3D Productores: Rodar y Rodar i Antena 3, 2012 Director: Sergi Vizcaíno Guió: Daniel Padró Director de fotografia: Sergi Bartroli Música: Marc Vaillo Intèrprets: Amaia Salamanca (Àngela), Maxi Iglesias (José), Luis Fernández (Carlos), Úrsula Corberó (Belén), Alba Ribas (Diana), Óscar Sinela (Toni), Manuel de Blas (Dr. Matarga), Miguel Ángel Jenner (profesor Fuentes) i Eduard Farelo (padre) L'Ángela és una estudiant de psiquiatria escèptica sobre l'existència del món paranormal. El professor Fuentes, el més dur i excèntric de la facultat, proposa a la noia i a un grup d'estudiants demostrar o desmentir l'existència del més enllà investigant un poble miner amb una història fosca.

 • Boom boom
  Veure vídeo

  Boom boom

  Sofia és una dentista de caràcter temperamental que després d'un fracàs amorós jura que no es tornarà a enamorar. Tristany és el propietari d'una sabateria i es troba en la mateixa situació; tampoc no es vol tornar a enamorar. Tots dos viuen al mateix edifici, però no es coneixen. Àngel, un pacient de Sofia, s'instal·la a la casa de Tristany i una nit li demana que el substitueixi al bar on treballa. De resultes d'un malentès, Sofia va a una cita acordada amb Àngel i coneix Tristany, convertit en un bàrman pocatraça. Es produeix l'enamorament sobtat d'un home i una dona, que ocasionarà múltiples incidents. Boom boom Idioma versió original: català Producció: Arsenal Films, Lamy Films i SPRL, 1989 (Espanya) Direcció: Rosa Vergés Durada: 88 minuts Guió: Rosa Vergés i Jordi Beltran Fotografia: Josep Maria Civit (color) Intèrprets: Viktor Lazlo (Sofia), Sergi Mateu (Tristany), Fernando Guillén Cuervo (Àngel), Àngels Gonyalons (Eva), Janine Calvo (Mabel), Pepe Rubianes (Alfredo)

 • Les nenes no haurien de jugar a futbol
  Veure vídeo

  Les nenes no haurien de jugar a futbol

  Tres personatges es troben en una sala d'espera d'un hospital a l'espera de notícies dels seus familiars, que han tingut un accident de trànsit mentre anaven en direcció a Sitges (una nena de 12 anys, un senyor de 50 i una noia de 22 anys). Tots tres anaven en el mateix cotxe. "Com és que anaven junts?" es pregunten la mare de la nena, la filla de l'home i el xicot de la noia? A poc a poc tots els àngels s'acaben convertint en dimonis i el que semblava una bassa d'oli, deixarà de ser-ho. I quan penses que estàs amb algú i alguna cosa trontolla de cop, comences a desconfiar de tot.