VISITES EN TRAM A TV3 I CATALUNYA RÀDIO

AVÍS

Estem treballant en un nou format per a les visites a les instal·lacions de TV3 i Catalunya Ràdio, adaptat a la situació actual, que permetrà veure, des de dins, com són i com es treballa als nostres mitjans de comunicació. Ben aviat us en podrem donar més detall!

Us proposem visitar TV3 i Catalunya Ràdio desplaçant-vos amb el TRAM, en un format d’unes quatre hores de durada. L’objectiu és que els estudiants a partir de 5è de Primària coneguin per dintre els dos grans mitjans de comunicació públics de Catalunya, que són vistos i escoltats per milers de catalans cada dia. Perquè tinguin contacte amb el món audiovisual i perquè completin aquesta experiència amb l’ús del transport públic més innovador i sostenible de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els grups han de ser de 25 persones com a màxim.

La visita comença a les deu del matí a Sant Joan Despí, a les instal·lacions de Televisió de Catalunya. Durant una hora, es fa el recorregut pels estudis, les redaccions i els espais tècnics. Després anem a buscar el TRAM, la parada Hospital Sant Joan Despí / TV3. En mitja hora, la línia T3 del TRAM trasllada els visitants a la plaça de Francesc Macià, a Barcelona. Durant el viatge, s’explica als alumnes el funcionament del tramvia i curiositats d’aquest mitjà de transport, fins arribar a la destinació. Un cop a Catalunya Ràdio, es visiten els estudis, les redaccions d’informatius i programes del grup d’emissores.

Tram

09.50
Us esperem a TV3, a Sant Joan Despí. Us ensenyarem les instal·lacions, els platós, els tallers i les unitats mòbils: tota la tecnologia audiovisual de la televisió.

  • Visita de les instal·lacions.

11.00
De Sant Joan Despí a Barcelona amb el TRAM, el transport públic més còmode per desplaçar-se, el menys contaminant i el més ràpid per a aquest trajecte.

  • Parada d’inici: Hospital Sant Joan Despí / TV3 (línia T3).
  • Parada d’arribada: Francesc Macià.
  • Títol de transport gratuït.

12.00
Arribarem a Catalunya Ràdio per conèixer el grup d’emissores, que emeten des de les instal·lacions de la Diagonal de Barcelona.

  • Visita de les instal·lacions.
Tram