Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La comèdia al Zona Franca

Peyu: "He exhaurit entrades a Barcelona amb els meus espectacles i no m'han convidat mai a la gala 'Catalunya aixeca el teló'"

Còmic, productor, ramader i ara també mag. En Peyu, al seu nou espectacle al Teatre Borràs, "L'il·lusionista", barreja l'humor amb la màgia i ha vingut al "Zona Franca" a parlar-ne amb en Joel

"Quan m'agrada una cosa, si es converteix en feina, ja no m'agrada tant", confessa en Joel a l'inici de l'entrevista. Això no obstant, a en Peyu li agrada treballar i és per això que s'ha endinsat en un nou projecte: un espectacle de màgia al Teatre Borràs, "L'il·lusionista".

"M'agraden molt les meves feines i, si pogués treballaria, cada dia d'una cosa diferent", diu en Peyu. De fet, la feina dels seus somnis de quan era petit és bastant curiosa.

I és que la vida d'en Peyu és totalment una història de superació des del primer minut de la seva existència. I així ho va explicar.

Sobre el nou espectacle d'en Peyu, "L'il·lusionista", en Joel ha reconegut que va riure "com un condemnat" i que l'estil era "pur Peyu". Per dur-lo a terme, reconeix que ha après a fer màgia expressament i que vol que el públic, quan hi vagi, pensi: "Estic rient, però alhora no entenc com coi està passant tot això sobre l'escenari."

De tota manera, en Peyu ha volgut recalcar el menyspreu que rep la comèdia al país i ha destacat que han trigat cinc espectacles a prendre'l seriosament. "Tot i fer temporades a Barcelona exhaurint entrades diverses vegades, no m'han convidat mai a la gala 'Catalunya aixeca el teló', a la qual tampoc aniria, segurament", puntualitza.

Finalment, com és habitual a les entrevistes d'en Joel, el presentador ha volgut reptar-lo amb un tast a cegues de formatges.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut