Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La millor jugadora del món visita el "Zona Franca"

Leo Margets: "Al pòquer hi ha igualtat d'oportunitats per a les dones"

La millor jugadora internacional de pòquer és catalana i ha vingut al "Zona Franca" per acostar-nos una mica aquest joc. També ens ha parlat dels seus inicis i de la seva experiència com a jugadora professional arreu del món

Al "Zona Franca" hem fet una excepció i hem canviat la taula de la Danae per una taula on la Leo Margets es pot sentir una mica més com a casa. Així, doncs, hem posat una taula de pòquer poder fer-li l'entrevista i ambientar el plató, tot i que a la Leo li ha semblat com si fos d'un "garito peliculero".

"El meu primer torneig va ser l'any 2008 i m'hi dedico professionalment des del 2009", recorda. Sobre els seus inicis, explica que "no va ser fàcil" d'assumir per a la família. "Ara estan molt contents, però no va ser aplaudit. Fins als 23 tenia una trajectòria d'estudis i de vida que tots els pares volen per a una filla, fins que vaig dir que deixava la feina en una multinacional per dedicar-me al pòquer. Vaig tenir sort que em va començar a anar molt bé molt ràpid."

Hi ha molts jugadors que fan servir ulleres de sol per jugar al pòquer. La Leo ens ha explicat que en un inici sí que en duia, "per timidesa"; després, "per poder mirar sense que la gent se sentís observada". No obstant això, ara juga sense perquè "intimida més poder aguantar una mirada sense necessitar ulleres".

Pel que fa a la baralla de cartes, ha ensenyat a la Danae com no s'han d'agafar: "Així, no!" "La tàctica és deixar-les sobre la taula i aixecar-ne la punteta, i es miren una única vegada, i això és molt difícil per recordar el que tenies", explica. "T'han de quedar gravades amb sang des del principi i després, manetes quietes per evitar donar informació sobre la força de la teva mà", afirma la Leo.

El dia a dia d'una jugadora de pòquer va molt més enllà de jugar tornejos. Ens explica la Leo que és "estudiar davant de l'ordinador i fer mil mans en línia".

L'any 2021 es va proclamar campiona del món a Las Vegas i afirma que va ser una experiència "increïble", en què va guanyar gairebé 400.000 euros, i ella, per participar-hi, en va pagar 1.500. Però, com es prepara per fer front a aquest tipus de tornejos? També ens ho va explicar.

I la Danae no va poder acabar l'entrevista sense preguntar-li què és fer "cara de pòquer". Aquesta va ser la resposta.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut